Ünlülerin zayıflık sırları

Hızlı zayıflamak herkesin hayali. Fakat bu durum yaşa, vücudun yapısına ve beslenme durumuna göre değişiyor. Kilo vermeye çalışanlar için ünlülerin zayıflık sırlarını bir araya getirdik. İşte Ebru Şallı, Gülben Ergen ve Ceyda Düvenci'nin zayıflık sırrı...

Ünlülerin zayıflık sırları

Ebru Şallı, Gülben Ergen ve Ceyda Düvenci zayıflıklarıyla dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. Peki, yaşlarına rağmen hem bu kadar güzel hem de fit olmayı nasıl başarıyorlar? İşte ünlülerin zayıflık sırları...

EBRU ŞALLI: Ebru Şallı'nın zayıflık sırrı sağlıklı beslenmek. Ev yapımı form çayı ile zayıf kalan Ebru Şallı'nın diyeti şöyle: 1 tatlı kaşığı doğal bal, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 su bardağı kaynamış su. 5 dakika demlenmesi beklenir sabah, öğle ve akşam yemeğinden 30 dakika önce içilir.

GÜLBEN ERGEN: Tarçın suyu ile zayıf kalan Gülben Ergen bu diyetle bir ayda 8 kilo verdi. Tarçın ile su 10 dakika kaynatılır. İsteğe göre karanfil, zencefil, zerdeçal veya defne yaprağı eklenebilir.

CEYDA DÜVENCİ: Plazma diyeti ile zayıf kalan Ceyda Düvenci'nin menüsü şöyle: Diyetin odağında beyaz et var. Daha çok palamut ve levrek ağırlıklı tüketiliyor. Ceyda Düvenci günde 8 öğün yemek yemiş açlık krizlerini ananas ile yatıştırmış. Hamilelik döneminde 13 kiloyu vermiş.

Aslışah Alkoçlar'ın sonbahar-kış stilleri

Aşk mı mantık mı testi

Kabuğuna çekilmeyi seven 3 burç

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın