Karşınızdakine hoşlandığınızı çaktırmadan belli etmenin 5 yolu...

Duyguları belli etmek hiç kolay değil. Çünkü duyguları açığa vurduğumuzda karşılık bekleriz. Bu karşılık bazen olumsuz olabilir. Peki çaktırmadan hoşlandığımızı nasıl belli edebiliriz? İşte yanıtı...

Karşınızdakine hoşlandığınızı çaktırmadan belli etmenin 5 yolu...

Duyguları belli etmek ilk etapta zordur. Karşındaki insandan alacağın tepkiden emin olmayabilirsin. Peki hoşlandığınız kişiye çaktırmadan duygularınızı nasıl belli edersiniz? İşte yanıtı...

HOŞLANDIĞINIZ KİŞİYE DUYGULARINIZI BELLİ ETMENİN YOLU

Saçınıza dokunun

Her erkek flört etmeyi sever. Nazlı bir gülümseme, saçınıza dokunmanız sizi daha çekici gösterecektir. Bu tarz davranışlar iyi hissettirir ve kesinlikle ondan hoşlandığınızı bilmenin en iyi yollarından biri biraz flört etmektir.

İltifat edin

Erkekler flört etmeyi ne kadar severlerse, iltifatları da o kadar severler. İltifatlar, gerçekten ondan hoşlandığınızı ve onun hakkında neyi sevdiğinizi bilmesini sağlamanın en harika yollarından biridir.

Gülümseyin

Erkekler gülümseyen kadınları severler. Gülümsemek sadece size yaklaşması için bir sebep vermekle kalmayacak, aynı zamanda gülümsemek kendinizi en iyi şekilde göstermenin harika bir yolu olacaktır.

Utangaç tavırlar sergileyin

Utangaçlığın biz kadınların sahip olduğu en iyi ve en az kullanılan araçlardan biridir. Erkekler, bir kızın biraz çekingen olduğu, biraz flört ettiği ve çekindiği zamanları sever. Bu tavırlar onlara sevimli geliyor ve sizi kabuğunuzdan çıkarmaya çalışmaktan hoşlanıyorlar.

Anlamlı konuşmalar yapın

Ondan hoşlandığınızı belli etmenin farklı yollarını bulmak zor iştir, ancak kendinizi derin ve anlamlı konuşmalar yaparken buluyorsanız, genellikle erkekler bunu bir işaret olarak alır. Ondan hoşlandığınızı anlamanın kesin yollarından biri iyi bir sohbet başlatmaktır. Sizi tanıma fırsatını geri çevirmeyecektir.

  • ilişki
  • duygu
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın