İlişkilerin başında her şey mükemmelse dikkat!

Her gün alınan çiçekler, durmayan iltifatlar ve hiç bitmeyen vaatler... İlişkilerde her şey mükemmel gibi görünürken bir anda dengeler bozulabilir. Özellikle ilişkilerin başında görülen bu durumlar ilerde büyük bir sorunun işareti olabilir.

İlişkilerin başında her şey mükemmelse dikkat!

İlişkilerde her zaman duyarız, "Çiçekler, hediyeler öncedendi, şimdi hiçbir şey yok." diye... Peki, neden her şey başta toz pembe giderken sonrasında böyle hüsran oluyor. Bazı çiftler ilişkilerin başında her şeyi çözerken bazıları da mutluluktan hiçbir şeyi görmez.

Özellikle ilişkilerin başında çiçekleri, hediyeleri eksik etmeyen, pahalı ve uçuk jestlerle partnerini etkilemeye çalışan kişilere dikkat etmek gerekiyor. Çünkü uzmanlar, bu tarz kişilerde kişilik bozukluğu olabileceğini belirtiyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre bu duruma Love Bombing'in (Aşk Bombardımanı) deniliyor. Özellikle, ilişki yaşamaya başladığı partnerini büyük jestlerle, pahalı hediyelerle büyülemeye çalışan kişilerin bu davranışlarının, gerçekte karşısındaki kişiyi kendisine bağımlı hissettirmeye ve psikolojik baskı kurmaya çalışmasının bir işareti olabileceğini öne süren uzmanlar, ortaya çıkan bu duruma karşı atılması gereken adımları sıraladı.

Takıntılı ilişkilerin bir tür ön göstergesi olarak da görülebilecek aşk bombardımanı oldukça masum başlıyor.

Öncelikle, ayrıntılı tatil plânları, sürekli yan yana olma isteği, pahalı hediyeler, lüks restoranlarda akşam yemeği ve romantizmin aşırı dozda yaşanıyor olması aşk bombardımanının işaretleri olarak görülebilir.

Negatif kalori kilo aldırmıyor! Yemeklere mutlaka ekleyin

  • ilişkiler
  • ilişkilerde mükemmellik
  • ilişkilerin başında
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın