Evliliklerde ruh ikizi olan burçlar

Evlilik birlikte bir hayatı paylaşma sürecidir. Bu nedenle evliliklerde anlaşmak çok önemlidir. Çok farklı karakter özellikleri evliliğin sürekliliğinin önüne geçebilir. Peki hangi burçlar evliliklerde çok iyi anlaşabilir? İşte evliliklerde ruh ikizi olan burçlar...

Evliliklerde ruh ikizi olan burçlar

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Ruh ikizini bulmak herkese nasip olmuyor. Özellikle evliliklerinde ruh ikizini bulanlar çok şanslı. Peki hangi burçlar evliliklerde çok iyi anlaşabilir? İşte evliliklerde ruh ikizi olan burçlar...

EVLİLİKLERDE RUH İKİZİ OLAN BURÇLAR

KOÇ KADINI-KOVA ERKEĞİ: Ateş grubu Koç burcu kadını Kova burcu erkeğiyle iyi bir uyum yakalayabilir. Koç burcu kadınının sabırsızlığı ve enerjisi işkolik Kova burcu erkeğinin dünyasına iyi gelebilir.

AKREP KADINI-İKİZLER ERKEĞİ: Bu ikilinin ilişkisi Roma'yı yakacak zekada olabilir. Akrep zekidir. Planlıdır. İkizler erkeğine yol yordam öğretebilir. Bu birliktelik ufuk açıcıdır.

YAY KADINI-ASLAN ERKEĞİ: Özgürlüğüne düşkün Yay kadınını otoriter Aslan erkeği ile düşünemeyebilirsiniz. Ancak çivi çiviyi söker. Bu nedenle güçlü Aslan erkeği kendine has zevkleri ve renkleri olan Yay kadınıyla mükemmel bir uyum yakalayabilir.

"Romantik komedi" türünde iddialı 3 film

Gönül Dağı'nda hangi karaktersin?

Kendini övmeyi seven 3 kadın burcu

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın