Eminönü'nde satılıyor! Kanseri önlüyor

Köpek balığı kıkırdağı son yıllarda popüler hâle geldi. Özellikle kansere iyi geldiği konusunda yıllardır araştırmalar yapılıyor. 'Köpek balığı kıkırdağını nereden bulacağız.' demeyin. Öyle ki her derde deva bu kıkırdağı herkes fark etmiş olacak ki Eminönü'nde yok satıyor. İşte etkisi bilimsel olarak kanıtlanan köpek balığı kıkırdağının faydaları…

Eminönü'nde satılıyor! Kanseri önlüyor

Köpek balığı deyince herkes ürküyor. Fakat köpek balığı kıkırdağının bin derde deva olduğunu ve Eminönü'nde satıldığını biliyor muydunuz? Özelikle kanseri önleyici olduğu biliniyor.

Besin değeri yüksek olan köpek balığı kıkırdağının yapılan araştırmalar sonrasında güçlü bir bağışıklık sistemi oluşturduğu tespit edildi. Kansere yakalanmayan tek balık olması özelliği de yıllarca araştırılmış ve bazı bilim insanları tarafından kansere iyi geldiği belirlenmiş. Uzmanlar, piyasada köpek balığı kıkırdağı haplarına karşı dikkatli olmayı öneriyor.

KÖPEK BALIĞI KIKIRDAĞININ FAYDALARI

Tümör gelişimini büyük oranda engeller. Ancak kılcal damar gelişimini engellediğinden dolayı hamile ve kalp hastası olanlarda kullanımı kesinlikle önerilmemektedir

Bağışıklığı güçlendirir

Cilt kanserini engelliyor ve cilt sorunlarına iyi geliyor

Özellikle kan değerlerini kısa sürede yükseltmesi kemoterapiye olumlu etkilerinin en önemlilerinden bir tanesidir

Enerji seviyesini yükseltir

Yaraları hızlı iyileştirir

Şeker hastalığını engeller

Kan damarlarındaki tıkanmalara iyi gelir

OLASI YAN ETKİLER

Köpekbalığı kıkırdağının bazı kişilerde mide bulantısı, hazımsızlık, yorgunluk, ateş, baş dönmesine neden olduğu bilinmesine rağmen zehirli olduğu düşünülmemektedir.

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın