Canan Karatay'dan kolay formül! Nefes açıyor, sinüzite birebir

Prof. Dr. Canan Karatay, alerjik rinit ve alerjik sinüzit için kaya tuzu ile solüsyonu öneriyor. Bu solüsyon burun tıkanıklığını keserek rahat nefes aldırıyor. İşte Canan Karatay'ın nefes aldıran tarifi…

Canan Karatay'dan kolay formül! Nefes açıyor, sinüzite birebir

AKSAM.COMTR/MOR PAPATYA

Burun tıkanıklığı, alerjik sinüzit, astım birçok kişi için sorun. Prof. Dr. Canan Karatay bu sorunlar için kaya tuzuyla solüsyon tarifini öneriyor. Canan Karatay'ın kaya tuzuyla önerdiği formül nefes açıyor ve sinüzit şikâyetlerini azaltıyor. Canan Karatay'ın Karatay Sözü kitabında burun tıkanıklığını açan özel tarifini sizler için derledik.

KAYA TUZU İLE SOLÜSYON TARİFİ

Malzemeler

1 çay kaşığı kristal kaya tuzu

1 çay kaşığı sodyum bikarbonat

1 bardak kadar içme suyu

Tarifi

1 su bardağı içme suyunun içine kristal kaya tuzu ve sodyum bikarbonat katılıp eriyinceye kadar karıştırılır, aç karnına içilir.

BUNLARA DİKKAT

Suyu birden bire içemeyenler, 1 tatlı kaşığı kristal kaya tuzunu ortalama on bardaklık bir sürahiye ekleyip karıştırdıktan sonra gün boyu susadıkça içebilir.

Tuzlu su içmeyi tercih etmeyenler, mercimek büyüklüğünde bir parça kristal kaya tuzunu dilleri üzerine koyarak yavaş yavaş emebilirler.

Rafine olmuş, birçok sentetik toksik kimyasal eklenerek işlenmiş sofra tuzu, rafine olmamış kristal kaya tuzu veya deniz tuzu ile aynı etkiyi göstermez.

Unutkanlık ilacı olan yeşillikler! Onlar hafızanın reçetesi

Kişilik testi duygusal zekâyı ölçüyor

  • Canan Karatay
  • sinüzit
  • burun tıkanıklığı
  • alerji
Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın