Aklınızdaki kişinin özelliklerini ortaya çıkaran kişilik testi

Her hafta cumartesi günleri yer verdiğimiz kişilik testlerinde bugün eş ararken dikkatinizi çeken özellikleri ortaya çıkaran bir test seçtik. Adı 'Hayal arabası' olan bu test karşı cinse olan zevklerinizi yansıtıyor. Nasıl mı? İşte evleneceğiniz veya kendinize partner olarak seçeceğiniz kişinin özellikleri...

Aklınızdaki kişinin özelliklerini ortaya çıkaran kişilik testi

Kişilik testleri aşk, iş ve aile konularında özellikleri ortaya çıkarıyor. Herkes zaman zaman kendini "Acaba ben nasıl biri ile evlenmeliyim?" diye sorgular. Bazen bu durum öyle bir hâl alır ki kişi partnerinde hangi özellikleri istediğine bile karar veremez. 

Psikoloji Profesörü Isamu Saito ve Tadahiko Nagao tarafından yazılan Kokoloji kitabında bu durumu ortaya çıkaran teste göre insanların arabalar konusundaki zevkleri tamamen karşı cins hakkındaki zevkleri yansıtıyor. Evlenmek için aradığınız özellikleri ortaya çıkarmaya ne dersiniz? İşte evleneceğiniz veya kendinize partner olarak seçeceğiniz kişinin özelliklerini ortaya çıkaran test...

HAYAL ARABASI TESTİ

Hayalinizdeki arabayı düşünmek için bir dakikanızı verin ve ne fiyatını ne de pratik olup olmamasını düşünün. Sadece kendinizi nasıl bir arabada hayal ediyorsunuz?

1.Yüksek performanslı, her opsiyonu olan bir araç.

2.Çok güzel şasili bir tasarım harikası.

3.Üstündeki fahiş etikete uygun bir statü sembolü.

4.Motoru çalıştığı sürece her şey olabilir.

Bu dört maddeden birini seçtiyseniz çözümlemelere bakabilirsiniz.

1'İNCİ CEVABI SEÇENLER: Arabanızdan ve eşinizden mümkün olan her şeyi istiyorsunuz ama bunun anlamı herkesteki iyi noktaları da takdir edebileceğinizdir. Geniş bir yelpazeye yayılan zevkleriniz sizi biraz tutarsız gösteriyor çünkü siz güzellikten, iyilikten, kültürden, espriden ya da çekicilikten aynı ölçüde etkilenebilen birisiniz. Ama bu sizin olası eşlerin güçlü yanlarını değerlendirebilmenize ve son kararınızı vermeden önce temel bir fikir edinmenize olanak sağlıyor.

2'NCİ CEVABI SEÇENLER: Fiziksel güzelliğin kalbinizi fethetmenin tek anahtarı olduğuna hiç şüphe yoktur. Sadece fiziki özelliklerinin sizi çektiği bir eş bulmak sizin için yeterli değil, siz bu eşle aynı zamanda da dünyaya gösteriş yapmak istiyorsunuz. Dış görünüşe verdiğiniz bu abartılmış önem sizi rahatlıkla gayet boş birine de kapılabileceğiniz anlamına geliyor. Bir şeyi sürmeden önce mutlaka kaputun altına bakmak gerekir.

3'ÜNCÜ CEVABI SEÇTİYSENİZ:Sosyal pozisyon ve maddi başarı sizin için hayati önem taşıyor ve bu eş seçiminize de yansıyor. Doğru aile, doğru tahsil, doğru meslek toplandığında size göre doğru insan oluyor. Hırs kendi içinde kötü bir şey değildir ama eşiniz sizin başarı merdiveninizdeki bir diğer basamak olmaktan hoşlanmayabilir.

4'ÜNCÜ CEVABI SEÇTİYSENİZ: Minimum standartlara sahip hemen her kişiyle mutlu olabilirsiniz. Bu da sizi açık, sevecen ve bağışlayıcı biri yapıyor. Kimsenin sizin düşlerinizi gerçekleştirmesini beklemiyorsunuz ve karşılık olarak kimse de sizden böyle bir şey talep etmediği için mutlusunuz. Bu doygunluğa giden sorunsuz bir yol gibi görünebilir ama düşünecek olursanız başkalarının sizden fazla bir şey beklemediği anlamına gelir.

Tüm Mor Papatya haberleri için tıklayın