Yazarlar

Çağla Şıkel o kadar güzel bir model ki, ne giyse zaten yakışıyor. Gecenin yıldızı kesinlikle kendisidir. Hakan Akkaya tasarımlarını daha iyi kimse taşıyamıyor ,sanki Hakan Akkaya da en güzel tasarımlarını ona yapıyor...

KELEBEK OLMAK İSTEMİŞ AMA HEDİYE PAKETİ OLMUŞ

Rachel Araz, ödül töreni için Hakan Yıldırım tasarımını tercih etmiş. Belli ki geceye ve konsepte göre olmak ve dikkat çekmek istemiş. Ve bu konuda oldukça başarılı. Ancak dikkat çekeceğim derken bu kadar abartı fiyonklar hem kolda, hem de basende olunca şık olmak yerine rüküş olmuş.

KIZ KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜ VAR ELBİSESİ

Yani Demet Özdemir ne giyse yakışır aslında düzgün fiziği ile ama bu tam bir her yerde bulunabilecek klasik bir abiye elbise. Bu kadar modern bir kız bu düğün elbisesini nasıl tercih etmiş şaştık .Onun dışında saçı, makyajı, yüzü harika ama işte bu kadar.

AHSEN GÜZEL AMA O KOSTÜM FACİA

Ahsen Eroğlu; açıkçası hep çok doğal ve hoş görünür ama bu kostümü ile maalesef gecenin en kötüsü belkide. O kostüm Ahsen'in fiziğine de uygun değil, tarzına da. Bu kadar minyon bir kıza o koca pelerinli kostümü giydirmek nasıl olur ? Pelerini taşıyacağım derken kız yürüyemedi !

ÖYLE DE BÖYLE DE KÖTÜ DEKOLTE

Melis Sezen, beyaz renk elbisesi ve takısı ile oldukça konuşuldu gerçi ama bir de biz konuşalım madem. Elbisedeki gereksiz bele kadar uzanan dekolte tüm şıklığını yok etmiş. O dekolteyi giymek hem yürek ister hem de sıfır beden dümdüz olmayı gerektirir(model gibi). O zaman hem böyle abartı, hem de basit durur !

O İNCE BEL O KIRMIZI GÜLLE KAPATALIR MI ?

Tara De Vries gibi güzel bir kızı ve o ince belini o kocaman kırmızı gülle kapatmak. İlla o gülü kullanacaksa bari sırtında, yanında taşısaydı. Açıkçası bu kadar güzel bir kız ve tulum o gül ile olmamış.

TAM BİR PRENSES

Ayça Ayşin Turan ,kendi sade güzelliğini siyah bir elbise ile tamamlamış. Dikkat çekmek gibi bir niyeti ve derdi olmayanlardan. O yüzden de sade ve şık tam da yaşına uygun.

Sevcan Büyükturgay Diğer Yazıları