Yazarlar

Cevdet Erdöl

Cevdet Erdöl

'Adam Kazandı' '….cıklar' kaybetti 

Ülkemiz ve Milletimizin kader anı, tünelden önceki son çıkışı niteliğindeki bir seçimi daha Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük bir zaferle taçlandırarak geride bıraktık. 

Halkımız, icraatlarıyla Türkiye’ye çağ atlatan, dünyaya parmak ısırtan liderini “ Biz seni Allah rızası için seviyor ve destekliyoruz. Ölümüne seninleyiz. Ömrümüzce seninleyiz. Seni Abdülhamid Han’ın, Menderes’in, Özal’ın ve Erbakan’ın yalnızlığına bırakmayacağız” diyerek “İLK BAŞKAN” payesiyle onurlandırdı Elhamdülillah. 

24 Haziran’da kazanan ve kaybedenleri köşemin yettiği oranda irdelemek istiyorum. 

24 Haziran’da, istikrardan yana olanlar kazandı, kaos yanlıları kaybetti. 

Ecdadımızın genlerimize çaldığı yerli ve milli kodlarımız kazandı, kaostan, yıkımdan, vesayetten, dış güçlerden medet umanlar ve bunların taşeronları kaybetti. 

Demokrasiyi içselleştirenler kazandı, aristokrat zihniyetliler kaybetti. 

Gelişim ve değişimden yana olanlar kazandı, statükocular kaybetti. 

Halkla bütünleşenler kazandı, tepeden bakanlar kaybetti. 

Sırtını PKK’ya, YPG’ye, PYD’ye dayayan bölücüleri layık oldukları hapishanelere gönderenler kazandı; kurdukları gizli ittifakla, onlara yüzde 10 barajının aşılmasında koltuk değneği olanlar kaybetti. 

Sevgi dili kullananlar kazandı, nefret dili kullananlar kaybetti. 

Arakan, Gazze, Münbiç, Afrin, Musul, Kerkük, Doğu Türkistan ve tüm mazlumlar kazandı, dünyayı babalarının çiftliği gibi yönetme sevdasında olanlar kaybetti. 

Göründüğü gibi olanlar, olduğu gibi görünenler kazandı; oy uğruna kılıktan kılığa girenler, yalanda ve takiyyede sınır tanımayanlar kaybetti. 

Üniversite sayısını 200’ün üstüne çıkararak muasır medeniyet ve bilim peşinde koşanlar kazandı, fil(i)m peşimde koşanlar kaybetti. 

Sağlam zeminde saf tutanlar kazandı, kaypak zeminde saadet arayanlar kaybetti. 

Türkiye’ye sınıf atlatan Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun kadrolarına inananlar kazandı, yapılanları görmezden gelerek karalama siyaseti yapanlar kaybetti. 

2023, 2053, 2071 hedeflerine kararlılıkla yürüyenler kazandı; ölçüsüzlüğü ölçü edinerek bol keseden atanlar ve bir adım ötesini göremeyenler kaybetti. 

FETÖ’yü tarihin çöplüğüne gömenler kazandı, FETÖ’den medet umanlar kaybetti. 

28 Şubat dönemini ve aktörlerini sorgulayanlar, zulüm görenlerin haklarını iade etme gayretinde olanlar kazandı; 28 Şubat’ı sümen altı edenler kaybetti. 

Milletin değerlerini değer edinenler ve aynı değerleri paylaşanlar kazandı; tek ortak değerleri Erdoğan düşmanlığı olan “5 benzemezler” kaybetti. Bu birliktelik bize 28 Şubat’ta zoraki bir araya getirilen beşli çeteyi hatırlamaktadır. 

  “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” sloganını şiar edinenler kazandı, “Millet için Geliyoruz(!) “ yalanını ağzında sakız edinerek hayal satanlar kaybetti. 

Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Arap’ıyla, Çerkez’iyle topyekûn Türkiye kazandı, içte ve dıştaki bütün Türkiye düşmanları kaybetti. 

“Adam kazandı”, hırsına köle olan adamcıklar ve de madamcıklar kaybetti. 

Vefa duygusuyla hareket eden, sadakatten hiçbir zaman ayrılmayan cumhur kazandı, cumhuru seçimden seçime hatırlayanlar kaybetti. 

… 

24 Haziran zaferi, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve bizlere çizdiği yol ile, küresel bir güç olma noktasında 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini hayata geçirmenin yolunu sonuna kadar açmıştır. 

Bundan sonra Yunusça bir tavır ve yaklaşımla kaybedenleri de kazanma yoluna giderek “81 Milyon Tek Yürek” anlayışıyla ülkemizin istikbal ve istiklalini korumak, geleceğin güçlü ve büyük Türkiye’sini kurmak hedefine odaklanacağız. 

 Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyor, seçimin galibi olan Türkiye gemisinin kaptanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Ak Parti’yi ve Cumhur İttifakı’nın bütün üyelerini yürekten kutluyorum. 

Aydınlık bir Türkiye bizi bekliyor. Emin olun ki yarınlar bugünlerden daha güzel olacaktır. 

Sağlık ve afiyet içinde kalınız.

Cevdet Erdöl Diğer Yazıları