Yazarlar

Prof. Dr. Cevdet Erdöl

Prof. Dr. Cevdet Erdöl

Bir yerel seçimden fazlası: 31 Mart

Bugün size bir dirilişin gelişim sürecinin meyve vereceği hassas geçişten; bir çocuğun boy atıp yiğitleşeceği, serpilipbüyüyeceği dönüm noktasından; bir cihan devleti bakiyesinin varoluş ve beka mücadelesinin zirveye ramak kala son bir hamle ile saplayacağı çividen bahsetmek istiyorum.

31 Mart, bir başarı hikayesinin finali değil, bir başarının hikayelikten geçip destanlaşma sürecine uzanışının; bir milletin nezdinde dünya mazlumlarının uyanışının simgesi olacaktır.

31 Mart bir yerel yönetim taksimi değil zalim bir dünya düzeni haline gelen küresel yaptırım aktörlerinin can vereceği adeta bir cenk meydanı olacaktır.

31 Mart, bir başlangıcın olgunluk dönemi, bir millet sevdasının gönül işi ile yoğrulup Türkiye hamuruna kıvam vereceği bir pişirme tarihi olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın defaatle, canhıraş bir şekilde meydan meydan haykırıp dikkat çektiği beka meselesi, bu seçimin varoluş amacıdır desek abartmış olmayız.

31 Mart sonucunda yüzü gülecek mazlumların ya da Allah muhafaza kadehleri tokuşturacak kuklaların kimler olduğunu çok iyi biliyoruz!

Bu seçim tamam mı devam mı demenin ifadesi, rehavete teslim edilemeyecek milli, manevi değerler manzumesinin şer fırtınalara kaptırılıp kaptırılmayacağının imtihan ve karar günüdür.

Tökezlememizi bekliyorlar!

Beni bu satırları yazmak zorunda bırakan dostun güvenilirliğinden çok düşmanın izansız, pervasız intikam planlarıdır!

E-muhtıra ile yapamadıklarını, 17-25 Aralıklar ile başaramadıklarını, 15 Temmuz’da yıldıramadıklarını, 31 Mart seçimlerini 31 Martvakasına dönüştürerek başarmak istiyorlar!

31 Mart’ın kıyısında kutsal bir makyaj yaparak, kanlı ve kirli ittifaklarını millete kurtuluş muştusu ile sunmaya çalışanlar var.

31 Mart’ın fonunda salyaları akarak bekleyen ve güdümlü hainlerini ülkemizin siyasetine pazarlamış küresel baronların ovuşturdukları ellerinin kinli hışırtısı var.

Dünya mazlumlarının sesi Sayın Erdoğan ve sevenleri için Abdülhamid Han’a reva görülen muamelenin belki de misli misli zalimcesi planlanıyor.

Değerli okurlarım; 31 Mart yerel seçimden çok fazlasıdır!

Ak Parti’ye ders verme çabasındaki bir kısım seçmen liderine sahip çıkamayan Irak, Libya, Mısır’ın düştüğü duruma dönüp tekrar tekrar bakmalıdır!

Elbette doktrinleri birbirinden farklı siyasileri, terör örgütlerini, Türkiye düşmanlarını bir araya getiren malum ittifak, sine-i millette karşılık bulmayacaktır!

Elbette ki millet sandıkta beklediğini bulamayacak bu kuklaların ipini kesecek ve bir demokrasi zaferine daha imza atarak 31 MartVaka plânlarını 31 Mart Bekâ destanına dönüştürecektir!

Eminiz ve emniyetteyiz ama rehavete kurban edilecek bir saniyemiz bir anımız bile yoktur, olmamalıdır da!

Bu kutlu yürüyüşün keskin bir dönemeci olan 31 Mart yerel seçimlerinde muhtarından, büyükşehir belediye başkanlarına kadar bu milletin evlatlarına sahip çıkarak her oyun mazlum coğrafyalara uzanacak bir el olduğu bilinci ile oylarımızı kullanmalı ve bu seçimi kullanarak milli sınırlarımıza halel getirme gayretinde olan küresel düzenin çanak yalayıcılarına Misak-ı Milli’nin nasıl çizildiğini bir kez daha hatırlatmalıyız!

31 Mart’ta Milletimize olan güvenimiz dün olduğu gibi bugün de tamdır. İnanıyorum ki bu aziz vatanın evlatları 31 Mart’ta yıkım koalisyonunun oyunlarına, algı operasyonlarına gelmeyecek; oyunu görüp oy ‘unu ona göre kullanacaktır. Allah kullanacağımız oyları şerlere engel, hayırlara vesile kılsın inşallah. 

Merak Ediyorum;

PKK, FETÖ, DEAŞ... ne kadar terör örgütü varsa, hatta ABD ve İsrail seçimlerde kimi destekliyor?  Nedenini düşünüp tersini yaparsanız hayırlı bir iş yapmış olursunuz.

Sağlık ve afiyet içinde kalınız.

Prof. Dr. Cevdet Erdöl Diğer Yazıları