Yazarlar

Murat Kelkitlioğlu

Murat Kelkitlioğlu

murat.kelkitlioglu@aksam.com.tr

Türkiye sağanak saldırı altında!

Türkiye, AK Parti'yle birlikte bağımsız ve milli politikalar geliştirmeye başladığı günden beri topyekûn bir saldırının hedefi durumunda. Öyle komplo teorisi de değil bu söylediğim, olgularla sabit... 

İlk iktidar olduğu günden beri yaşatılmak istenen suni krizler, vesayet tehditleri, FETÖ'cülerin maşa yapıldığı operasyonlar, görev değişimiyle PKK, DEAŞ, DHKP-C'ye ihale edilen terör ve 15 Temmuz'daki doğrudan işgal girişimi... 

Elbette 15 Temmuz Türkiye için milattır ancak bu küresel oyunun sahipleri pes etmemiştir... 

16 Nisan referandumu öncesi Batı'nın takındığı tavır işte bu 'pes etmemişliğin' tezahürüydü. 'Hayır' çıkması için bütün imkanlar seferber edildi, Cumhurbaşkanı'nın Avrupa merkezlerinde gurbetçilerle buluşması engellendi. Ancak Türk milletinin nihai kararının önüne geçilemedi... 

Ardından MİT TIR'ları kumpasından çıkan tutuklama kararı bahane edilerek, çok önceden planlanan 'yürüyüşün' startı verildi. Kılıçdaroğlu'nun 'adalet' maskesiyle çıktığı yola eklemlenen PKK, FETÖ, Gezi tayfası ve onların destekçileri yeni bir 'Gezi kalkışması' yaratabilir miyiz hesabının peşine düştü. 

İSTİHBARAT AMAN VERMİYOR

Suriyeli rahatsızlığı üzerinden toplum refleksinin kaşınmak istenmesi de cabası... Gördüğünüz gibi sadece bir kaç ayda yaşadıklarımız bile ne kadar kritik bir dönemden geçtiğimizi gösteriyor. 

Bize ulaşan bilgiler de Türkiye'nin son günlerde dış kaynaklı ajan ve halkı sokağa dökmek için çabalayan STK görünümlü grupların sağanak saldırısı altında olduğunu doğruluyor. 

Böyle kritik bir dönemde en önemli görev MİT ve polis istihbaratına düşmüş durumda... 

İlgili birimler bir yandan olası provokatif saldırıları önlemek için çalışıyor bir yandan da bu eylemleri yöneten aktörlerin peşine düşüyor. Çok şükür başarılı da oluyor. Önceki gün Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna minibüsle dalmayı planlayan DEAŞ'lılar istihbarat birimlerinin sıkı takibiyle yakalandı. Yine Almanya merkezli provokatif organizasyonlar deşifre edildi. Hatay'da bir canlı bomba etkisiz hale getirildi, sansasyonel eylem hazırlığındaki terör örgütleri PKK ve DHKP-C'nin başını kaldırmasına izin verilmiyor. 

Ve önceki akşam Büyükada'da yapılmak istenen 'sır toplantı'nın ortaya çıkarılıp, aralarında FETÖ'cülerin bulunduğu 12 kişinin gözaltına alınması bu mesainin son ürünüydü! 

Ne diyelim Allah bu vatan mücadelesinde ter dökenlerin emeklerini boşa çıkarmasın!

Murat Kelkitlioğlu Diğer Yazıları