Yazarlar

Barış Kocaoğlu

Barış Kocaoğlu

baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Libido yüksek; Hazımsızlık en üst noktada

Yazmasak da konuşuyoruz ya Can Yaman’ı her hafta bir şekilde. Can’ı kim bu hale getirdi, kim akıl veriyor bilemiyorum ya da belki de hep böyleydi. Şöhreti taşıyamayan bu nesilde tek kişi… Olduğu yeri hazmedemeyince işte böyle oluyor. Birileri belli ki çok havaya sokmuş, sen şöylesin, böylesin, daha iyisi yok diye ve ortada şu an büyük bir enkaz var. Dizisine de ara verildi. Daha da çok bedel ödeyecek görünüyor. Kontrolsüz biriyle kimse çalışmak istemez çünkü. Sabun köpüğü popçular furyasında elenenler gibi Can da bu yolda ilk gidenlerden olacak. Bu yaptıkları hiç bir zaman unutulmaz şu saatten sonra...

MASTERCHEF BAĞIMLILIK YAPIYOR

Reytinglerden de belli olduğu üzere MasterChef bu sene özellikle çok iyi. Ben açıkçası sıkı takipçilerinden biri olarak en keyif aldığım sezonu izliyorum. Ustalar zaten çok iyi ancak yarışmacılar da programa ayrı renk kattı bu yıl. Öyle favori isimler son 8’e gelmeden elendi ki şu an kalan 8 isim de 100% favori. Tahmin hakkımı kullanırsam, son 3’e Batuhan, Cemre ve Ekin kalır. Birinci büyük sürpriz olacak şu saatten sonra.

YILBAŞININ EN ÜNLÜ TALİHLİLERİ

Yeni yıla sayılı günler kala ünlülerin sahneye çıkacakları yerler belli oldu. Ünlü sanatçıların konser mekanlarından önce gecede kazanacakları ücretler daha çok merak ediliyor. İşte yaklaşan yılbaşı gecesi öncesi kulislerden konuşulan sahne ücretleri…

2020’yi sahnede girecek olan sanatçılar arasında en çok kazanacak isim Tarkan… Her yıl olduğu gibi, zirveyi kimseye vermedi Tarkan. Ünlü sanatçı, Kıbrıs’ta bir otelde 2 saat sahne alacak ve karşılığında 2 milyon TL ücreti kazanacak.

Tarkan’dan sonra yılbaşı talihlisi 800 bin TL ile Hadise (Bu ücret bana fazla gelse de konuşulan bu)…

Ebru Gündeş de Kıbrıs’ta sahne alacak ve bu konserinden 600 bin TL kazanmış olacak. Böylelikle Kıbrıs’ın en çok kazanan 3 ismi de son rakamlara göre belli olmuş oldu.

Ardından Sibel Can ve Yıldız Tilbe de Yavru Vatan’da 500 bin TL sahne ücretiyle sahne alacak. Gülşen 450 bin TL, Murat Boz 400 bin TL, Seda Sayan 300bin TL, Bülent Ersoy Sapanca’da 500 bin TL’ye sahne alarak 2020’yi selamlayacak.

Barış Kocaoğlu Diğer Yazıları