Yazarlar

Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın boşanma davasının ihaneti ispatlamak için bu kadar uzun sürdüğünü bilmeyen yoktur artık. Malum bu boşanmaya etken sebep Edvina Sponza’ydı. Kutluay ile Sponza, tüm söylenenlere rağmen bu birlikteliği onaylamamış ve hatta beraber resim vermemişti ta ki Demet Şener sevgilisi olduğunu açıklayıp mutluluk pozları verene kadar… Kutluay ile Sponza bir mekân çıkışı ilk kez kameraların karşısına geçip ‘Çok mutluyuz’ mesajı verdi. Şimdi herkes şu soruyu soruyor; madem bu kadar büyük bir aşk vardı da yanındaki kadının elini tutmak için Demet Şener’in biriyle çıkmasını neden bekledin? Demet ne zaman ki ilişkisini göz önüne serdi birden kaçak âşıklar ortaya çıktı. Demet yıllardır verdiği mücadelesinde çok haklıymış, bu davada hakkı olanı aramak için büyük savaş verdi ama kazandı. Hem de bu zorlu sürecin sonunda mutluluğu da buldu. Ama üzen taraf mutlu olur mu bu saatten sonra bilemem. Yuva yıkanın yuvası olmaz tabiri çok doğrudur ve bakalım yasak aşk mı cazipti yoksa şimdi özgür olunca bu aşk devam edecek mi hep beraber göreceğiz. 

GERDİR GERDİR NEREYE KADAR?

Seda Sayan  YouTube kanalından estetik operasyonunu canlı yayından paylaştı. Eskiden sanatçılar estetik operasyonları gizli kapaklı yapar, bir dönem ortadan kaybolurlardı. Aman kimse bilmesin diye. Hatta bu konuda en cesur isim Ajda Pekkan’dır. Hiçbir zaman inkar etmedi estetiklerini. Güzelleşmenin yanı sıra sağlığına ve sporuna da çok dikkat ettiği için hâlâ çok iyi görünen nadir isimlerden. Gelelim Seda Sayan’a. O da Ajda Pekkan’dan sonra bu konuda şüphesiz ikinci isim. Sayan da sağlıklı yaşamaya dikkat eden isimlerden. Artık estetiksiz olmak nerede ise ayıp oldu. Gerim gerim gezinen bir ünlüler topluluğu var. Umarım sağlıklarına da güzellikleri kadar dikkat ediyorlardır.

Emek hırsızlarına bir çift lafım var

Uzun zamandır sessiz sedasız izliyorum özellikle bazı magazin siteleri ve Instagram üzerinden sayfa yapan magazincileri. Bir gazetenin magazin müdürü olarak, yaptığımız özel haberlerin diğer gazete ve siteler üzerinden haber olması, gündeme dair doğru bir iş yaptığımızın ispatı ama aldığınız haberleri kopyala yapıştır yaparken en azından kaynak bildirmek de bir adaptır. Kaynağı bildirmeden haberi kendi tarafınızdan yapılmış gibi sunmak emeğe saygısızlık olmuyor mu biraz. Daha özen ve itina gösterirsek, bu işlere haberi yapan da, yayımlayan da emeğinin karşılığını almış olur.

Palu Ailesi Dallas kadar ses getirir 

Müge Anlı’nın atv’de yapmış olduğu Tatlı Sert programı bugüne kadar öyle olaylara şahit etti ki bizi…

Palu Ailesi kadar dehşet verici, esrarengiz bir aile tanıyamazdık bu program olmasa. Tüm Türkiye haftalarca gerildi, sinirlendi, şok geçirdi. Dünyada dahi böyle bir aile görülmemiştir. O yüzden bu ailenin filmini çekeceğini duyuran yönetmen Emin Alper akıllıca bir iş yapar. Hatta bir dizi çekilse, yıllarca devam edecek senaryo bile çıkar. Palu Ailesi iyi çekilirse korku ve gerilim filmi niteliğinde dünyada bile konuşursa şaşırmam.

Barış Kocaoğlu Diğer Yazıları