Yazarlar

Ömür Gedik ve Ferhat Göçer’in 11 yıllık ilişkisi bitince ilk akla evlerinde besledikleri ve Ömür Gedik’in çok sevdiği kedileri ve köpeği aklıma geldi. Uzun yıllar birlikte olan çift ayrılınca bu güzel hayvanları nasıl paylaştılar diye araştırırken 2 köpek ve 1 kedinin Ömür Gedik’e diğer 2 köpek ve 4 kedinin ise Ferhat Göçer’de kaldığını öğrenmiş oldum. 

Adil bir paylaşım olmuş. Ama 11 yıllık beraberliğin bitiş sebebi için aşılamamış sorunlar olduğunu ve evden Ömür Gedik’in ayrıldığını da kendi ağzından duymuş olduk. Aşılamamış birtakım problemlerin bence en önemlisi bu beraberliğin bir türlü evlilikle sonuçlanmaması. Evliliğe kim yanaşmadı derseniz bu durumda Ferhat Göçer gibi geliyor bana. 11 yıl aynı çatı altında evli gibi yaşayınca belki de nikâha gerek duymamış olma ihtimali çok büyük. 

Neyse ki bu birliktelik kavgalı gürültülü bitmedi görünüyor şu an için... Belli ki saygı çerçevesinde bitirilme kararı alınmış. 

Ama 11 yıla yazık mı oldu derseniz ileride tekrar bu çifti barışmış görürsek açıkçası şaşırmam ben.

Zayıflama hastalığına tutulduk!

Ne derseniz deyin; millet olarak zayıflama hastalığına tutulduk. Her gün yeni bir yöntemle zayıflamak adına bir sürü sistem geliştirildi ve devam ediyor. İlk olarak hayatımıza liposuction ile yağ aldırma ameliyatları başlamıştı. Daha sonra mideye takılan kelepçe ameliyatları çıktı. Bunun ardından tüp mide derken en sonda mide botoxu gündemimize Safiye Soyman’ın uygulamasıyla girdi. Ünlü ünsüz herkes bir zayıflama hastalığına tutuldu gidiyor. Ama ben bu ameliyatların ve yöntemlerin sağlıklı olup olmadığına emin değilim. Yapılan uygulamalar sonucunda o kadar çok ölüm vakası oldu ki, bence en sağlıklı yöntem doğru beslenme ve spor olmalı. O zaman belki de kimse zayıflamak adına hayatını riske atmaz.

Beyaz’ı Youtuber’ların parası mı cezbetti?

Youtuber’lar aylık kazançlarıyla dudak uçuklatınca bu piyasaya el atan son isim şovmen Beyazıt Öztürk oldu.

Türkiye’nin en önemli şovmenlerinden, herkesin ailesinden olan, TV dünyasında en uzun soluklu işlere adını yazdıran Beyaz da Youtube kanalı açtıysa artık televizyonculuğun ufak ufak sonunun göründüğünün resmidir bu şüphesiz. 

Hayatımıza sosyal medya, internet öyle hızlı girdi ki neredeyse TV yerine her şeyi internetten izler olduk. 

Ekrandan daha fazla kazanan Youtuber’ların akımına Beyaz da uymakla doğru yaptı bence. 

Çünkü Beyaz’ı ekranlarda uzun yıllardır göremeyen kitle O Ses Türkiye’den sonra ne kadar özlendiğinin farkına vardı.

 Ayrıca hem radyoculuk hem televizyonculuk da kendine ispatlamış olan Beyaz’ın Youtuber’lığı fazlasıyla iyi yapacağından hiç şüphem yok.

Barış Kocaoğlu Diğer Yazıları