Yazarlar

Bu hafta Haluk Bilginer’in Uluslararası Emmy Ödül Töreni’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü almasıyla gözlerimizi güzel bir haberle açtık. Nasıl gurur duyduk nasıl mutlu olduk. ‘Şahsiyet’; belki de Türk dizi tarihinde en iyi yapılmış işlerden biriydi. Puhu Tv’de yayınlanmasına rağmen iş herkesin dikkatini çekmişti. Düşünün televizyonda olmayan bir iş ve herkes bu diziyi konuşuyordu. Gel gelelim Haluk Bilginer belki de bu ödülü hak edecek birkaç isimden biriydi. O kadar iyi bir oyuncu ki bu şekilde taçlandırılması büyük onur, gurur. Yeni nesil oyuncuların alması gereken o kadar çok şey var ki onlardan. Umarım bu ödülden sonra hiç biri ben en iyiyim diye ortalıklarda dolanmaz. Çok uzun bir yol, çok çok iyi olmanız lazım bu ustaların yanına varabilmek için.

CAN YAMAN NEDEN İNANDIRICI GELMİYOR?

Neden biliyor musunuz? Can Yaman’ın dünden bugüne gelişinde kaç tane dizisi reyting rekorları kırmış diye düşünüyoruz, aklımıza gelmiyor. Tamam, özellikle ‘Erkenci Kuş’ dizisiyle popülerliği çok artmış olsa da aklımızda kalan kaç işi, projesi var. Bir markanın reklam yüzü mü hayır, yakışıklı ama daha iyisi yok mu? Var… Birden bire Avrupa ülkelerinde önce İtalya sonra İspanya’da hayranlarının onu dünya starı gibi ağırladığını görünce insan gözlerine inanamıyor. Havalimanında kaçışmalar, karşılamaya gelen hayranlar, çığlıklar, kıyametler kopuyor. Valla bunca yıllık gazeteciyim bu olay gerçek mi, yoksa çok büyük bir Pr çalışması mı çözemedim. Buna ancak Can, İtalya ve İspanya’da yıllar sonra çok önemli bir işe imza atarsa inanabilirim.

DEMET’İN ADININ GEÇTİĞİ KAÇINCI AŞK KAÇAMAĞI

Demet Özdemir, son dönemin en popüler dizi oyuncularından… Ama popülerlik sadece iş hayatında değil özel hayatında da devam ediyor. Nedense Demet hep yanlış zamanda yanlış yerde oluyor. Daha önce Ezgi Eyüboğlu ile boşanan Kaan Yıldırım’la görüntülenmişti. Şimdi de Yağmur Tanrısevsin ile yeni ayrılan Oğuzhan Koç ile görüntülendi. Arkadaşta olabilir tabii bu isimlerle ama tam da ilişki yeni bitmişken gizli bir buluşma her yöne çekilebiliyor işte. Demet bir an önce birinin elini tutup ortaya çıkmazsa sanat camiasında adının anılmadığı oyuncu ve şarkıcı kalmayacak.

Barış Kocaoğlu Diğer Yazıları