Yazarlar

Ne umutlarla girdik 2019’a. Öncelikle herkese sağlıklı, başarılı, bereketli, tüm sevdikleri ve ailesiyle, ülkemiz adına daha da başarılı ve huzur dolu bir yıl dilerim.

Ve tabii ki magazin dünyası içinde 2019 beklentilerim var. Haydi şöyle bir sıralama yapayım. Bakalım hangileri gerçekleşecek.

-Mehmet Ali Erbil’in 79 gün kaldığı yoğun bakımdan eskisinden daha da sağlıklı çıkacağını umut ediyorum.

-Kenan Işık umarım 2019’da sağlığına bir önce kavuşup, ekranlardaki yerini alır.

-Hadise ailesi ve kız kardeşleriyle barışacak.

-Serdar Ortaç’ın Chloe ile olan evliliği üzerindeki kara bulutlar kalkacak ve tek hayali olan bir evlat sahibi olacak.

-Adriana Lima ve Metin Hara evlenip bir de Hollywood’dan bir gelinimiz olacak.

-Sinemalarda mısır krizi bitecek ve Türkiye bu sene öyle bir film yapacak ki Oscar ödülüne layık olacak

-Kadına şiddet bitecek.

-Çocuk istismarları son bulacak. Daha güzel ve başarılı yeni nesiller yetişecek.

-Hayvanlara yapılan şiddet bitecek ve bu ülkenin sokaklarında onlar da daha mutlu bir hayat yaşayacaklar.

Sahnenin kazananları

-Sanat dünyasının birçok ünlü ismi 2019’u sahnede karşıladı. Çalıştılar ama çalışmanın hakkını da fazlasıyla almışlar… Ebru Gündeş, art arda iki yerde sahne alarak 600 bin TL ücretle listenin başında yerini aldı. Ajda Pekkan, 200 bin TL alarak 2. sıraya yerleşti. Listenin 3’ncü ismi ise Funda Arar. Arar, 160 bin TL aldı. Ve diğer sanatçılar da 80 bin ve 150 bin TL ücret aralığında otel ve organizasyonlarda sahne alarak 2019’a kazançlı girdi.

YILIN GALİBİ ‘O SES TÜRKİYE’

‘O Ses Türkiye’ yılbaşı programları arasında tüm gruplarda birinci olarak en çok izlenen program olmayı başardı. Programın reyting göstergesinde zirve yapmasında yarışan iki ismin katkısı kuşkusuz büyüktü. Birincisi Enis Arıkan, diğeri ise Doğu Demirkol. Arıkan, oyunculuk yeteneğini fazlasıyla gösterdi hem de şarkı performansıyla bizleri şaşırttı.

Enis sahneye olan saygısından o kadar özenmiş, çalışmıştı ki, sırf bu şarkıyı doğru okumak için ders bile almış. Hal böyle olunca da en iyi performans onun ki oldu. Gelelim Doğu Demirkol’a…

Bence tv8’de bir programa doğru yol alır. Acun Ilıcalı’nın keşfi olan komedyen bundan sonra arkasına Acun Medya’yı alarak yoluna devam eder. Acun gibi yetenek avcısı biri Doğu’yu programa boşuna davet etmemiştir.

25 yaşında bir Türk DJ ve prodüktör

Kimden mi bahsediyorum. Mahmut Orhan’dan...

Instagram sayfasında ne kadar yoğun ve başarılı bir yıl geçirdiği hikâyesini okuyunca açıkçası şaşırmadım desem yalan olur. Sena Şener ile ortak yapımı olan ‘Feel’ şarkısı Youtube’da 325 milyonun üzerinde izlendi ve izlenmeye devam ediyor. Bu şarkıyla beraber yabancı ülkelerde de yakından tanınan gurur kaynağımız olmayı başardı. 2018’e 171 konser, 298 saat müzik, 257 uçuş ve 600 binden fazla seyirciyle sadece Türkiye sınırlarında değil, dünyada da adından söz ettirdi.

Yurtdışı ve yurtiçi ekstralarından en az 5 bin dolar aldığı söyleniyor.

Böylece birçok sanatçının kazancını geride bırakıyor.

Sadece işini yapıyor ve en iyisini yapmaya çalışıyor.

Tüm ünlüler onunla çalışmak için kuyruğa girmişken belli ki bu genç adam şımarmamış, abartmamış, gösteriş budalalığına soyunmamış. 2018’in müzik sektöründe en başarılı ve örnek alınması gereken genci olarak Mahmut Orhan’ı gösteriyorum. Sevdiğiniz ve inandığınız işi yapın gençler ve sadece çalışarak da skandalsız başarının geleceğini göreceksiniz.

Barış Kocaoğlu Diğer Yazıları