Esra Erol Zeynep Şenel olayında peş peşe gözaltı kararı

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Zeynep Şenel olayında sıcak bir gelişme yaşandı. Esra Erol canlı yayınında herkesin ağzını açık bırakacak ifadelerde bulunan Zeynep, Aysel Güngör'le fuhuş karşılığında haftalık 700 liraya anlaştıklarını itiraf etti. 19 yaşındaki genç kadın, evden kaçtıktan sonra 7 kişiyle birlikte aynı evde kaldığını da dile getirdi. Canlı yayında yaşanan olayların ardından peş peşe gözaltı kararları geldi.

Esra Erol Zeynep Şenel olayında peş peşe gözaltı kararı

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Esra Erol, Türkiye'yi şaşkına çeviren bir olaya tanıklık etti. Zeynep Şenel'in canlı yayın itirafları sonrasında peş peşe gözaltı kararları verildi. Aysel Güngör, İsmail Güngör çifti ve ismi geçen Halil Boral gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

GÜNLERCE KONUŞULDU

Esra Erol'da geçtiğimiz günlerde anne Gürcünaz'ın yayına çıkarak aradığı kızı Zeynep, Türkiye'nin gündemine oturdu.

19 yaşındaki Zeynep, 3. kez kaçınca ekipler peşine düştü. Genç kadın daha önce fuhuştan evleri basılan bir çiftin yanında çıktı. 5 çocuklu ailenin tüm gerçekleri ortaya çıkmasına rağmen Zeynep, onlarla gitmek istediğini açıkladı.

Aynı evde 7 kişi yaşadıklarını anlatan Zeynep, Aysel'le fuhuş karşılığında haftalık 700 liraya anlaştıklarını ve söyleyecekleri yalanı bile birlikte planladıklarını itiraf etti.

"HAFTALIK 700 LİRA ALIRIM"

Aysel söylenenlerin ardından, "Zeynep'i bana Halil getirdi. Para kazanmak istediğini söyledi ve haftalık 700 lira alırım." dedi.

Zeynep söylenen bu sözler üzerine, "Kadın ticareti yapan çetenin patronları Aysel ve İsmail" dedi. Aysel'in bu suçlamayı kabul etmemesi üzerine ortalık karıştı.

PEŞ PEŞE GÖZALTI KARARI

Canlı yayında gerçekleşen itiraflardan sonra Esra Erol'da programı ihbar kabul edildi ve Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Alibeyköy Polis Merkezi Aysel Güngör ve İsmail Güngör çifti ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Geceyi nezarette geçiren Aysel Güngör, eşi İsmail Güngör ve Halil Boral isimli şahıs sabah saatlerinde yapılan operasyondan sonra Büyükçekmece Adliyesine sevk edildi.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın