Meteoroloji'den bazı illere kritik yağış uyarısı... 23 Kasım son dakika hava durumu

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, 23 Kasım hava durumu raporunda Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı; Artvin'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Marmara'da ise gece saatlerinde yer yer sis ve pus öngörülüyor.

Meteoroloji'den bazı illere kritik yağış uyarısı... 23 Kasım son dakika hava durumu

23 Kasım hava durumu tahmini, sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu’da yer yer sis ve pus hadisesi beklendiğini bildiriyor. Sıcaklıklar ise yurdun doğu kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak.

İHA'da yer alan habere göre, yapılan son değerlendirmelerde yurdun doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Artvin’in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu’da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklıkları ise yurdun doğu kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

23 KASIM HAVA DURUMU

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 10

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 14

İzmir: Az bulutlu ve açık 17

Bursa: Parçalı ve az bulutlu 15

Adana: Az bulutlu ve açık 21

Antalya: Az bulutlu ve açık 22

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 13

Trabzon: Çok bulutlu ve yağmurlu, zamanla parçalı bulutlu 13

Erzurum: Parçalı bulutlu 3

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 14

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın