Sultangazi'de sahibinin ağızlık takmadan gezdirdiği pitbull yoldan geçen bir kediye saldırdı

Sultangazi'de sahibinin ağızlık olmaksızın dolaştırdığı pitbull cinsi köpek yoldan geçen bir kediye saldırarak kanlar içinde bıraktı.

Sultangazi'de sahibinin ağızlık takmadan gezdirdiği pitbull yoldan geçen bir kediye saldırdı

Sultangazi'nde sahibinin, ağızlığı olmadığı halde gezdirdiği pitbull cinsi köpek, sokak üzerinde kediyi yaraladı. Sahibi ve çok sayıda mahalleli, köpeğe ağzındaki kediyi bıraktırmak için çaba harcadı ancak bunda başarılı olamadı. Olayın ardından mahalleli köpeğin sahibine tepki gösterdi.

DHA'da yer alan habere göre, Olay, Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde dün yaşandı. Sokağa çıkma kısıtlaması varken, ağızlığı olmadığı halde sahibinin gezdirdiği pitbull cinsi köpek, sokakta gördüğü kediye saldırarak onu yakaladı. Sahibi ve mahalleli uzun süre boyunca çaba gösterse de kediyi köpeğin ağzından alamadı. Sahibine tepki gösteren mahalleliden bazıları ellerine sopa alarak köpeğe vurdu. Köpek buna rağmen kediye zarar vermeye devam ederek kanlar içinde bıraktı.

Olayın ardından bazı kişiler köpeğin sahibine tepki gösterip onu dövmeye kalktı. Vatandaşlar araya girerek, köpeğin sahibini olay yerinden uzaklaştırdı. Daha sonra köpeğin sahibinin evine giden belediye ekipleri köpeği alarak barınağa götürdü.Yaşanan vahşet anları vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın