Canlı yayında yasak aşk cinayeti iddiası Esra Erol'u tepetaklak etti

Esra Erol'un yayınlanan son canlı yayınında izleyenler yasak aşk cinayeti iddiası ile ekrana kilitlendi. Kayıp eşi Nazlı'yı arayan Şeref Okul, canlı yayında eşiyle yüzleşti. Şiddet gördüğünü söyleyen Nazlı Okul, Cüneyt Bey ile ilişki yaşadığını, ancak Cüneyt Bey'in bir husumet nedeniyle birini öldürdüğü için cezaevine girdiğini anlattı. Esra Erol'a bağlanan bir izleyici ise iddiaları ile ortalığı karıştırdı.

Canlı yayında yasak aşk cinayeti iddiası Esra Erol'u tepetaklak etti

Şeref Okul, kayıp eşi Nazlı Okul'u bulmak için kayınvalidesi Ayşe ile birlikte Esra Erol'a başvurdu. Esra Erol ve ekibinin ulaştığı Nazlı Okul, stüdyoya gelerek canlı yayına katıldı. İlişki yaşadığı öğrenilen Cüneyt Bey ile ilgili iddialar kan dondururken, Cüneyt Bey'in sağ gösterirken sol vurması izleyenleri tepetaklak etti.

ANNEDEN SİTEM

Kızı gelir gelmez, sitem eden Ayşe Hanım, şöyle konuştu:

"Sana yazıklar olsun, sana eyvahlar olsun. Sen çöpten yemek yerken biz seni bulduk sahip çıktık madem bundan da ayrılacaktın niye başka yere gittin benim yanıma gelmen lazımdı."

"BENİ SÜREKLİ DÖVÜYORDU"

Nazlı Okul da şiddet gördüğünü dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Şeref Beni dövüyordu. Babasına kızsın, çocuklarına kızsın soluğu bende alıyordu. Ben şiddet gördüğümü aileme söyleyemedim. Kaçmak zorunda kaldım çünkü bunaldım. Bütün eşyalarımı yem çuvalına koydum soranlara da çöp atmaya gidiyorum dedim. Ben bunalımdaydım, çirkin olay olduktan sonra ondan daha da soğudum. Aileme bu olayları söyleyemedim çünkü ailemin başı belaya girerdi."

"KÖYDE BUNALINCA CÜNEYT BEY İLE TANIŞTIM"

Nazlı Okul'un açıklamalarının ardından Şeref Bey, eşine "Parmağında yüzük, boynunda kolyesi ve kulağında küpen vardı onlara ne oldu?" sorusunu yöneltti. Takılarını satarak kendisine elbise aldığını belirten Nazlı Hanım ise "Köyde bunaldığım için sosyal medyada Cüneyt ile tanıştım. O çok iyi bir insan beni anlıyor" dedi.

PLANLI CİNAYET İDDİASI

Nazlı Hanım, yayın sırasında "Cüneyt tartıştığı birini öldürdüğü için cezaevine girdi" diyerek herkesi şaşkına uğrattı. Bunun üzerine ismini vermek istemeyen bir izleyici canlı yayına telefonla bağlanarak, "Cüneyt, 1-2 yıl önce eşinin görüştüğü bir kişiyi planlı olarak öldürdü." dedi.

ORTALIK KARIŞTI

Nazlı Hanım'ın "evlenmiş ayrılmış ve elektrik işiyle uğraşan biri" dediği Cüneyt Bey'in hala soyadını taşıyan eşi de canlı yayına bağlanarak, "Cüneyt'le yeni konuştum, beni sevdiğini söyledi." deyince ortalık karıştı.

SAĞ GÖSTERİRKEN SOL VURDU

Stüdyoya Nazlı Hanım ile birlikte gelen ancak canlı yayına çıkmayan Cüneyt Bey, "Ben karımı seviyorum, doğru söylüyor." diyerek stüdyoyu terk etti.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın