Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Osman Büyükşen itiraf sonrası isyan etti

Haftalardır Türkiye'nin gündemini meşgul eden Büyükşen cinayetinde beklenen itiraf nihayet geldi. Katil zanlıları Esra Taş ve Abdullah Başdemir kiralık katil olarak yanlış eve girdiklerini ve Necla-Metin Büyükşen'in yanlışlıkla öldürüldüğünü söyledi. Çiftin oğulları Osman Büyükşen, savcılık çıkışı verdiği ifadesinde kardeşlerinden birinin katil olmadığına sevindiğini belirtti. Öte yandan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine gelen sorulara isyan eden Osman Büyükşen, 'Bana inanıyor musun diye sormanın anlamı nedir?' ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Osman Büyükşen itiraf sonrası isyan etti

3 yıl önce öldürülen Necla-Metin Büyükşen çiftinin katil zanlılarından, haftalardır beklenen itiraf geldi. Türkiye'yi ekrana kilitleyen olayda gözler, çıktığı canlı yayında herkesi gözyaşlarına boğan Osman Büyükşen'e çevrildi. Çiftin acılı oğlu Osman Büyükşen ise ilk açıklamayı yaptı.

Savcılık çıkışında soruları yanıtlayan Osman Büyükşen, herkes gibi kendisinin de büyük şaşkınlık yaşadığını dile getirdi. Kardeşlerinin katil zanlısı olmadığına sevindiğini belirten Osman Büyükşen, şu ifadeleri kaydetti:

"Katilin hiç beklemediğimiz bir sebeple hiç beklemediğimiz bir noktadan gelmesi hepimizi şaşırttı. Ama bir yandan da kardeşlerim olmadığı için memnunum.

Daha önce programda bu ihtimal konuşulmuştu fakat olma ihtimali düşük gelmişti hepimize. Tüm Türkiye gibi ben de şoktayım. Annemle babamın acısını tekrar yaşıyorum."

İSYAN ETTİ

Öte yandan Osman Büyükşen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kendisine gelen sorulara isyan etti. "Yazdığınız söylediğiniz sözlere lütfen dikkat edin." diyen Büyükşen, "Ben bir inanıp-inanmama meselesini paylaşmadım. Jandarma ve Savcılığımızın uzun süren teknik araştırma-incelemesi sonunda itiraf ile nihayete erdirilmiş bir TESBİTİ paylaştım. Bana inanıyor musun diye sormanın anlamı nedir?" sözlerinin ardından paylaşımına şu şekilde devam etti:

"Yazdığınız söylediğiniz sözlere lütfen dikkat edin. Karşınızda anne babasını kaybetmiş, yapılacak her şeyi çekinmeden yapmış ve ekranda rezil olma pahasına tüm riskleri göze alarak sesini duyurmaya çalışmış, çaresizce şüphe duyduğu kardeşlerini ortaya atabilmiş bir insan var.

Konuyla ilgili bilgileriniz yeterli olmadan, önceki program bilgilerine bakarak kafanızda oluşturduğunuz senaryoya uymadı diye hakaret edemezsiniz. Hayırlı birşey söylemeyecek iseniz hakaret de etmeyin. Ne yaşadığımı ben bilirim, siz değil.

Kimse benim anne baba sevgimi tartışmaya açmasın! Hakaret içerikli yazıların, sözlerin, videoların kişiyi bağladığını ve bunun da hukuki karşılığı olabileceğini bilerek yorum yaparsanız sevinirim. Bırakın anne babamın acısını yaşayım. Lütfen..."

Türkiye'yi sarsan Büyükşen cinayetinde akılalmaz itiraf: Yanlış eve girmiş!

Büyükşen cinayetini kim işledi? Esra Taş ve Abdullah Başdemir kimdir?

  • büyükşen çifti
  • büyükşen cinayeti kim işledi
  • osman büyükşen
  • büşra büyükşen tutuklandı mı
  • müge anlı
  • müge anlı canlı
  • atv canlı
  • büyükşen çifti cinayeti çözüldü mü
  • büyükşen cinayeti son dakika
Tüm Yaşam haberleri için tıklayın