Operatörler koronaya yakalandı... Belediye başkanı iş başına geçti

Rize'de kepçe operatörlerinin koronavirüse yakalanması nedeniyle Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu iş makinesinin başına geçti.

Operatörler koronaya yakalandı... Belediye başkanı iş başına geçti

IHA

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde belediyede çalışan iki kepçe operatörünün Covid-19'a yakalanması üzerine direksiyon başına geçen Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, yollarda biriken karları temizledi.

İHA'nın haberine göre, Çamlıhemşin ilçesinde geçen hafta aralıklarla etkili olan kar yağışı sonucu birçok sokak ve cadde karla kaplandı. İlçede kar kalınlığı yer yer 50 santimetrenin üzerine çıktı. Belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürürken iki kepçe operatörünün Covid-19'a yakalanması çalışmalarda kısa süreli aksamaya yol açtı. Bunun üzerine hemen harekete geçen Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, vatandaşların imdadına yetişti. Kar küreme makinesi ve kepçenin direksiyonuna geçen Haşimoğlu, karlı yolları temizledi.

"ZAMAN ZAMAN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ"

Bu yıl Çamlıhemşin'e çok fazla kar yağdığını belirten Başkan Haşimoğlu, "Her hafta hemen hemen kar mücadelesi yaptık. İki operatörüm de Covid-19'dan dolayı rahatsızlandı. Hafta sonu ilçemizde kar yağışı oldu. Ben de bir operatör arkadaşımla beraber mahalle yollarını açtım. Operatörlük belgem var. Zaman zaman ben de üzerime düşeni yapıyorum" dedi.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın