Müge Anlı canlı yayında duyurdu: Güldane Biçer olayında Osman Biçer'den kan donduran itiraf!

10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer Müge Anlı canlı yayınına damga vurmuştu. Karısını aramak için programa çıkan Osman Biçer ise çelişkili ifadeleriyle dikkat çekmişti. Güldane Biçer olayında herkesi şaşkınlığa uğratan bir son dakika gelişmesi yaşandı. Talihsiz kadını öldürdüğünü itiraf eden Osman Biçer kan donduran itiraflarda bulunarak, 'Hak ediyordu, az bile yaptım.' ifadelerini kullandı.

Müge Anlı canlı yayında duyurdu: Güldane Biçer olayında Osman Biçer'den kan donduran itiraf!

Güldane Biçer'in eşi Osman Biçer, eşini öldürüp gömdüğünü itiraf etti. Şüphelinin cesedi gömdüğünü söylediği yerde inceleme yapan ekipler kemik parçaları ve kadın kıyafetleri buldu. Osman Biçer'in gözaltına alınırkenki sözleri ise kan dondurdu.

"AZ BİLE YAPTIM"

Güldane Biçer'in eşi şüpheli Osman Biçer hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

Yapılan soruşturmada şüpheli Osman Biçer, maktulü kendisinin öldürerek gömdüğünü, daha sonra kayıp başvurusu yaptığını itiraf etti.

Biçer, eşini gömdüğü yeri gösterebileceğini söylemesi üzerine ekipler harekete geçti. Şüphelinin gösterdiği Büyükçekmece ilçesi Karaağaç mahallesi Büyükçekmece göl kenarında şüpheli şahsa yer gösterme yapılarak olay yeri inceleme yapıldı.

Yapılan kazıda cesedin kemiklerine ve kıyafetlere ulaşıldı. Ceset, Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek şüpheli gözaltına alındı.

Osman Biçer'in gözaltına alınırkenki sözleri ise adeta kan dondurdu.

GÜLDANE BİÇER OLAYINDA NE OLMUŞTU?

17 Eylül 2011 gününden beri nerede olduğu bilinmeyen Güldane Biçer'in şüpheli kaybı Müge Anlı'ya konu olmuştu. Eşi Osman Biçer'in ise karısı kaybolduktan 6 ay sonra onu boşayıp başkaları ile evlenmesi ve karısını bir daha aramaması merak uyandırmıştı.

Eşi kaybolduktan 3 gün sonra çocuklarını yurda vermek için başvuran Osman Biçer'in, Güldane'nin geri dönmeyeceğini nereden bildiği şüphe uyandırmıştı.

Güldane Biçer'in ablası Melek Hanım kız kardeşinin 2011 yılında evinden kaybolduğunu bir ara polisin kız kardeşinin bulunduğunu söylediğini ama sizle görüşmek istemiyor dendiğini ama 10 yıldır kimlikte bir hareket olmadığını konu ile ilgili 10 yıl önce televizyona çıktıklarını anlatmıştı.

Annesi kızının şiddet gördüğünü ve boşanmak istediğini ev sahibinin kendisine kızını döve döve kızını öldürecekler dediğini belirtmişti.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın