'Mağdurum' diyerek geldiği Müge Anlı'dan dolandırıcı olarak çıktı

Canlı yayında yaşanan olay Müge Anlı'yı bile şaşkına çevirdi. Kendisini TSK üyesi olarak tanıtan sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia eden 53 yaşındaki Semra Kır, 'Mağdurum' diye geldiği programda, dolandırıcı çıktı. Olayın taraflarının yüzleştiği yayında Müge Anlı, 'Bu programda daha neler duyacağım?' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

'Mağdurum' diyerek geldiği Müge Anlı'dan dolandırıcı olarak çıktı

Sosyal medya üzerinden tanıştığı Sedat isimli kişiye 195.000 TL kaptıran Semra Kır, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. İkilinin canlı yayındaki yüzleşmesi ise izleyenlerle birlikte Müge Anlı'ya da "yok artık" dedirtti.

ÇELİŞKİLİ İFADELERİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

53 yaşındaki Semra Kır, sevgilisi Sedat Bozkurt'un, kendisini TSK üyesi olarak tanıtıp 195 bin lira dolandırdığını iddia etti. Müge Anlı, yapılan araştırmalar sonrasında kendisini teğmen olarak tanıtan Bozkurt'un TSK ile bir bağlantısı olmadığını ortaya çıkardı. Bu sırada Semra Kır'ın çelişkili ifadeleri dikkatlerden kaçmadı.

Semra Kır, iddiaları artırarak, evlenme hayali kurduğunu söylediği sevgilisinin kendisine "cinsel istismarda" bulunduğunu söyledi. İstismar şüphelisi Bozkurt'un ise evli olduğu öğrenildi. Canlı yayına telefonla bağlanan Bozkurt, Semra Kır'ın iddialarını belgelerle kanıtlamasını talep etti.

"VİDEOLARIMI ÇEKEREK ŞANTAJ YAPTI"

Canlı yayında, "Ben Semra ile sosyal medyada tanıştım. Benim kanıma girdi. Uygunsuz videolarımı çekti. Paylaşacağını söyledi. Paraya ihtiyacım var deyip benden çok para aldı. Borca girdim. Kendisi benim yanıma gelmek istediğimi söyledi. Sonra 6 ay benden haber alamadığını söyledi. O zaman neredeydi? O zaman beni şikayet etseydi. Benim 3 çocuğum var. Semra beni yoldan çıkarttı. 'Eşini senden alırım' dedi, beni perişan etti" diyen Bozkurt, Semra Kır ile ilgili savcılığa şikayette bulunduğunu söyleyerek anlattıklarının yalan olduğunu iddia etti.

BAŞKA KADINLARI DA KANDIRMIŞ

Semra Kır ise, Bozkurt'un kendisinden evli olduğunu sakladığını, gerçeği mahkemede öğrendiğini söyledi. Evini satarak Bozkurt'a 195 bin lira veren Semra Kır, Bozkurt'un "Askerim" yalanıyla başka kadınları da tuzağa düşürdüğü de iddia etti.

"BEN BU PROGRAMDA DAHA NELER DUYACAĞIM"

Müge Anlı, duyduğu iddiaları şaşkınlıkla izlerken 'fotoğraf çektirmek amacıyla' üniforma kıyafetleri giydiğini söyleyen Bozkurt'u eleştirerek, yaptığının suç olduğunu dile getirdi. Semra Kır'ın Bozkurt'un videolarını çekmesi iddiasına da kayıtsız kalamayan Müge Anlı, "Ben bu programda daha neler duyacağım? İyi ki bu programı yapmışız. Hiçbir şey bilmeden ölüp gidecektik" şeklindeki yorumuyla ekran başındakileri gülümsetti.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın