Müge Anlı Sevgi Kıranlı olayı nedir? Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti?

Geçtiğimiz hafta boyunca Müge Anlı'da işlenen Sevgi Kıranlı olayına dair araştırmalar yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor. Müge Anlı Sevgi Kıranlı olayı nedir? Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Davut Kıranlı'nın 12 Şubat'ta Müge Anlı'nın programına katılmasıyla olaylar gündeme geldi. Karısının işe aldığı şoförü tarafından kaçırıldığını ve eşini geri istediğini dile getiren Davut Kıranlı, Sevgi Kıranlı ve şoför Muammer Cambaz birbirlerine aşık olduklarını ifade etmelerinin ardından büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Müge Anlı Sevgi Kıranlı olayı nedir" Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti"

Müge Anlı Sevgi Kıranlı olayı günlerdir gündemden düşmüyor. Davut Kıranlı, eşi Sevgi Kıranlı'nın kaçırıldığını öne sürerek karısını bulmalarını istemişti. Gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından Davut Kıranlı'nın intihar ettiği iddiaları ortaya atıldı. Müge Anlı Sevgi Kıranlı olayı nedir? Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

DAVUT KIRANLI ÖLDÜ MÜ?

Müge Anlı programına katılan ve şoförü Muammer'le kaçan karısı Sevgi Kıranlı'nın geri dönmesini isteyen Davut Kıranlı'yla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kendisini terk edip giden eşine sürekli "Güzelim" demesi ile gündemden düşmeyen Davut Kıranlı'nın intihar ettiği iddia edildi. Müge Anlı'ya başvurduğunda eşinin zorla tutulduğu konusunda ısrar eden Davut Kıranlı, eşinin kendisine dönmemesi halinde intihar edeceğini söylemişti. Kıranlı, Müge Anlı'nın yardım etme teklifini de reddetmişti. Davut Kıranlı'nın akıbeti ise malesef henüz bilinmiyor.

DAVUT KIRANLI KİMDİR?

Davut Kıranlı, Ordu'nun Akkuş ilçesinde yaşamını sürdürüyor ve 49 yaşındaki eşi Sevgi Kıranlı'yı aramak için Müge Anlı'ya çıkarak adını duyurdu. Davut Kıranlı tarımla uğraştığını ve 5 çocuğu, 4'de torunu olduğunu açıklamıştı.

MÜGE ANLI SEVGİ KIRANLI OLAYI NEDİR?

35 yıllık eşi Sevgi Kıranlı'nın eve dönmesini isteyen ve 3 aydır eşine ulaşamayan Davut Kıranlı, Müge Anlı'ya başvurmuştu. Ordu'nun Akkuş ilçesinde yaşayan 5 çocuk annesi 49 yaşındaki Sevgi Kıranlı kendisinden 15 yaş küçük Muammer'e kaçtığı ortaya çıkmıştı. Eşinin ve çocuklarının kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Sevgi Kıranlı, Muammer ile yaşamak istediğini dile getirmişti.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın