Sosyal medyada ölüm ilanını paylaşan kadının evlenmeye gittiği ortaya çıktı

25 gündür kendisinden haber alınamayan 2 çocuk annesi Türkan Günday'ın evlenmek için evden ayrıldığı ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Günday, ailesine 'Belki cenazemi kaldırmaya gelirler diye ölüm ilanımı verdim.' dedi.

Sosyal medyada ölüm ilanını paylaşan kadının evlenmeye gittiği ortaya çıktı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Türkan Günday, sosyal medya hesabında kendi ölüm ilanını paylaştıktan sonra kayıplara karıştı. 25 gündür haber alınamayan iki çocuk annesi kadının yakınları, Müge Anlı'nın programına katıldı. Günday'ın yakınları program sayesinde Günday'ı buldu.

Günday, sosyal medya hesabında kendi ölüm ilanını paylaşıp "Cenazeme kaç kişi gelecek?" diye sormuştu. Günday, cenazesinin kaldırılacağı camiyi de paylaşmıştı.

Telefonla canlı yayına bağlanan Songül Kızılçay, Günday'ın hayatta olduğunu, evlenmek için Bartın'a gittiğini söyledi. Kızılçay, şunları anlattı:

"Türkan Hanım'ı arkadaş vasıtasıyla tanıdım. Birkaç kez görüştük. Evime geldi. Bana, 'İstanbul'dan sıkıldım. Yalnızım. Ölsem de kimsenin haberi olmayacak. İyi birini bulsam evlenirim' dedi. Ben de bekar dayım olduğunu söyledim. Dayımın evlenmek istediğinden bahsettim. Birbirlerine telefon numaralarını verdim. Bir süre telefonda görüştüler. Daha sonra Bartın'da yaşayan dayım İstanbul'a geldi. İmam nikahı yapmışlar. Sonra Türkan, Bartın'a dayımın yanına gitti. Resmi nikah kıyacaklar."

"BELKİ CENAZEMİ KALDIRMAYA GELİRLER DİYE ÖLÜM İLANIMI VERDİM"

Daha sonra yayına bağlanan Türkan Günday açıklamalarda bulundu. Günday, yakınlarına "Fareli evde kalırken neredeydiniz? Bir daha beni aramayın diye gittim. Hiç kimse arayıp sormuyor beni... Her gün kardeşimi arıyordum. Beni seviyorlardı da neden bir gün olsun aramadılar? Belki cenazemi kaldırmaya gelirler diye ölüm ilanımı verdim" diye seslendi.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın