Kabine toplantısı başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

Kabine toplantısı vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Başkan Erdoğan'ın başkanlığında bugün yapılacak Kabine toplantısında, bayram tatilinin süresi, aşı programı ve turizm sektörüne yönelik gelişmelerle gündemdeki diğer konular ele alınacak. Peki, Kabine toplantısı başladı mı? Başkan Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

Kabine toplantısı başladı mı" Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak"

Kabine toplantısı bugün yapılıyor. Başkan Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine'nin gündeminde bugün bayram tatilinin süresi, aşı programı ve turizm sektörüne yönelik gelişmelerle gündemdeki diğer konular yer alıyor. Peki, kabine toplantısı başladı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK?

Kabine, saat 16:00'da toplandı. Kabine toplantısının akabinde saat 19.00-20.00 sularında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

GÜNDEMDE NELER VAR?

Kurban Bayramı tatili 20 Temmuz Salı'dan 23 Temmuz Cuma gününe kadar toplam 4 iş gününü kapsıyor.

19 Temmuz Pazartesi olan arife günü ile birlikte 5 iş gününe çıkan tatil haftasının başlangıcında ve sonunda bulunan hafta sonları eklendiğinde ve Kurban Bayramı'ndan önceki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü de dahil edildiğinde, tatilin toplam 11 güne çıkması öngörülüyor.

UZATMA TALEBİ VAR

Tatil bölgelerindeki turizmciler, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile birlikte 11 güne çıkarılmasını talep ediyor.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın