İnegöl'de nüfus tabelalarındaki fark herkesi şaşırttı: Bu kadar insan nereye gitti

Bursa'nın İnegöl ilçesine farklı yönlerden giriş tabelalarındaki nüfus sayısının farklı olması vatandaşların dikkatini çekti. İki tabela arasındaki 4 bin fark ise vatandaşlar arasında şaka konusu oldu. 4 bin kişinin nerede olduğunu merak ediliyor.

İnegöl'de nüfus tabelalarındaki fark herkesi şaşırttı: Bu kadar insan nereye gitti

Bursa’dan İnegöl’e giriş tabelasında ilçenin toplam nüfusu 270 bin olarak yazılırken, Eskişehir’den İnegöl’e giriş tabelasında ise ilçenin toplam nüfusu 274 bin olarak yazıldığı görüldü.

BÖLGE HALKI ARASINDA ŞAKA KONUSU OLDU

İnegöl'deki vatandaşlar bu durum karşısında şaşkınlık yaşarken, aynı zamanda 4 binlik nüfus farkı vatandaşlar arasında şaka konusu oluyor. İnegöl'de yaşayan Sinan Çelik, rakamsal farklılığın herkesi şaşırttığını dile getirerek, "Tabelalara göre ilçede 4 bin kişi kayıp. Bu 4 bin insan nerede? İnegöl’de yaşıyoruz. Yetkililerden bu rakamların düzeltilmesini istiyoruz” dedi.

'4 BİN KİŞİNİN NEREDE OLDUĞU MERAK EDİLİYOR'

Okan Göktaş ise, bu işin daha ciddiyetle yapılması gerektiğini söyleyerek, "İnegöl'ün nüfusunun ortaya çıkmasını istiyoruz. İnegöl halkı bu 4 bin kişinin nerede olduğunu merak ediyor” diye konuştu.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın