İki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer sessizliğini bozdu! Esra Erol'da yer yerinden oynadı

Esra Erol'da günlerdir konuşulan skandal olayda yeni gelişmeler yaşandı. İki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer Ay ilk kez konuştu. Canlı yayına bağlanıp sessizliğini bozan yufkacı Muammer, hakkındaki iddialara yanıt verdi. İşte Esra Erol canlı yayınına damga vuran o ifadeler...

İki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer sessizliğini bozdu! Esra Erol'da yer yerinden oynadı

Günlerdir tüm Türkiye'nin konuştuğu adaş eltiler olayında Muammer Ay'ın ifadeleri stüdyoya damga vurdu. İki eltinin el ele verip kaçtığı Muammer Ay, olayın kendi açısından görünümünü canlı yayında anlattı.

Muammer Ay, Fatsa'da yufkacı dükkanında 9 ay önce çalışmaya başlayan Hamide Duman'la aralarında arkadaşlık başladığını söyledi. Bir süre sonra Hamide Duman'ın aynı isim ve soyadı taşıyan eltisinin de yufkacı dükkanında çalışmaya başladığını belirten Ay, olayı şu sözlerle aktardı:

"Hamide 9 ay önce yanımda çalışmaya başladı. Sonra eltisi de dükkana geldi. İki elti ile 7-8 ay birlikte çalıştık. Hamide ile aramızda duygusal yakınlaşma oldu, Fatsa'dan kaçmaya karar verdik. Bunun için tek gidebileceğimiz yer daha önce çalıştığım Antalya'ydı. Fatsa'dan Antalya'ya geleceğimiz zaman Hamide bana, 'Eltim Hamide'nin de gelmesi lazım. Burada kalırsa öldürürler' dedi. Ben de 'gelsin o zaman' dedim. 3 kişi birlikte Antalya'ya geldik."

Yufkacıya kaçan iki elti olayında 3. kadın Ayşe Esra Erol'u karıştırdı!

4 KİŞİ PEŞİMİZE DÜŞTÜ

Yufkacı Muammer Ay, Fatsa'dan Antalya'ya geldikten sonra 4 kişinin birlikte peşlerine düştüğünü söyledi. Bu kişilerin Antalya'da 10 gün kendilerini aradığını ancak bulamadığını da belirten Ay, "Bizi bulamayınca 4 kişi Fatsa'ya geri döndüler. Sonra televizyona çıktılar." dedi.

"ELTİSİ HAMİDE İLE ARAMIZDA İLİŞKİ YOK"

Muammer Ay kendisinin sadece Mehmet Duman'ın eşi Hamide Duman ile aralarında ilişki olduğunu ve birbirlerini sevdiklerini söyledi. Diğer elti Hamide Duman ile aralarında hiçbir şey olmadığını belirten Ay, "Hakkımda çıkan haberlerin tamamı yalan. Küçük Hamide'nin çocuğu hasta imiş.

Önceki gün gitmek istediğini söyledi. Ben de 'Gidebilirsin 'dedim. Bizden ayrıldı. İstanbul'a gitti. Televizyon programına katılıp çocuğunun yanına gidecek" dedi. Muammer Ay , başlarına bir şey gelmemesi için sürekli yer değiştirmek zorunda kaldıklarını da kaydetti.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın