Yufkacıya kaçan iki elti olayında 3. kadın Ayşe Esra Erol'u karıştırdı!

Yufkacıya kaçan iki elti olayında sular durulmak bilmiyor. Eltilerin el ele verip kaçtığı Muammer Ay hakkında ihbar telefonları susmazken, Ayşe isimli 3. kadın Esra Erol canlı yayınına bağlanarak ortalığı karıştırdı. Yufkacı Muammer'in kendisine şiddet uyguladığını itiraf eden Ayşe, 'Ben evliydim, eşimden boşanacaktım, beynimi yıkadı. İkna edici ve sakin konuşup karşı tarafı kandırıyor.' dedi.

Yufkacıya kaçan iki elti olayında 3. kadın Ayşe Esra Erol'u karıştırdı!

İki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer Ay hakkında yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı. Esra Erol'un programına telefonla bağlanan Ayşe isimli kadın, "Beni eşimle barıştıracaktı ama sakin konuşup beni ikna etti ve nasıl olduğunu anlayamadan aynı evde yaşamaya başladık" dedi. Kadının Muammer Ay hakkında anlattıkları başta Esra Erol olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi.

"HAMİDE BENİ YAKTI"

Eltilerin, Yufkacı Muammer'e kaçmalarından sonra Esra Erol'da yine izleyenleri hayrete düşüren anlar yaşandı. Büyük elti Hamide'nin annesi Fatma Hanım, canlı yayına bağlandı.

Küçük elti Hamide'nin kızının yuvasını yıktığını söyleyen Fatma Hanım, "Geri dönmesine sevindim ama Hamide beni yaktı. Hamide her şeyi biliyordu. Benim kızımı yaktı. Hamide yalan konuşuyor. Güvenmeyin. Hamide kocasına kavuştu rahat etti mi? Benim kızımı evden alıyordu. Kızıma telefon ediyordu. Niye telefon ediyordu? Yalan konuşmasın. Benim kızımı da kendisini de yaktı. Her gün işe beraber gidiyorlardı. Kızımın yuvasını yıktı, benim de yuvamı yıktı." ifadelerini kullandı.

Fatma Hanım'ın sözlerine yanıt veren küçük elti Hamide ise, "Benim yufkacı Muammer ile Hamide arasındaki ilişkide bir rolüm yok. Onlar kendileri yaşadı. İşten sonra ilişkileri başladı." dedi.

"MUAMMER BENİM BEYNİMİ YIKADI"

Yaşanan gelişmelerin ardından Muammer Ay hakkında peş peşe ihbar telefonları gelmeye başladı. Antalya'da yaşayan Ayşe isimli kadın ise telefonla yayına bağlanarak başından geçenleri şu şekilde anlattı:

"Muammer çalışmayı sevmediği için, kandırdığı kadınların paralarını yiyor. Çok dürüst olduğunu söyleyip onları kandırıyor. Beni de "öldürürüm" diye tehdit etmişti. Ben evliydim, eşimden boşanacaktım. Benim boşluğuma geldi ve benim beynimi yıkadı. İkna edici ve sakin konuşup karşı tarafı kandırıyor."

İki eltinin kaçtığı yufkacı Muammer sessizliğini bozdu! Esra Erol'da yer yerinden oynadı

"ABİ DERKEN BİR ANDA AYNI EVDE YAŞAMAYA BAŞLADIK"

"Ben ona abi diye hitap ederken, bir süre sonra nasıl olduğunu anlamadan aynı evde yaşamaya başladık. Kocamın arkadaşıydı, bizim evimize girip çıkardı. Beni eşimle barıştırmak için uğraşıyordu sözde. Karısı bana gelinim diyor, evimize girip çıkıyordu. Meğerse esas niyeti başkaymış."

Anlattıklarıyla herkese şaşkınlığa uğratan 3. kadın Ayşe, Muammer Ay'ın kendisine şiddet uyguladığını da itiraf etti.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın