Esra Erol'da eltilerin yankısı dinmeden bir skandal daha! 18 yaşındaki Beyza 44 yaşındaki adama kaçtı

Esra Erol'da yufkacı skandalının yankıları daha dinmeden bir skandal daha ortaya çıktı. 18 yaşına girdiği gün 44 yaşındaki adama kaçan Beyza programa damgasını vurdu. İzleyicileri şaşkınlığa uğratan olayda canlı yayına bağlanan genç kız 'Kaçtığımız gün nikah kıydık. Severek evlendik. Birbirimizi çok seviyoruz.' ifadelerini kullandı.

Esra Erol'da eltilerin yankısı dinmeden bir skandal daha! 18 yaşındaki Beyza 44 yaşındaki adama kaçtı

ATV ekranlarında izleyici karşısına geçen Esra Erol'da programı, herkesi şaşkına uğratacak bir olaya daha sahne oldu. Yufkacıya kaçan iki eltinin yankısı henüz dinmeden tüm Türkiye 18 yaşındaki Beyza ile 44 yaşındaki Savaş'ın evliliğine odaklandı.

Bir süre önce kendisinden 26 yaş büyük Savaş Başol'a kaçan 18 yaşındaki Beyza'nın Isparta'da yaşayan ailesi, kızlarının zorla kaçırıldığı gerekçesiyle Esra Erol'a başvurdu. Ancak programda acılı aileyi dinleyen Erol ve stüdyodakiler, genç kızın ve evlendiğini söylediği Başol'un canlı yayındaki sözleri ile şaşkınlığa uğradı.

"BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ"

Canlı yayına bağlanan Beyza, zorla kaçırılma iddialarını yalanlayarak, "Telefonda konuştuk. Sonra otobüse bindim. Kütahya'ya yanına gittim. Kaçtığımız gün nikah kıydık. Severek evlendik. Birbirimizi çok seviyoruz. Kaçsak canlı yayına çıkmayız." dedi.

"BEYZA İÇİN YAPMAYACAĞIM ŞEY YOK"

Genç kızın ardından konuşan Savaş Başol, "Ben Beyza'yı çok seviyorum Yaşım 44 olabilir. Ama onun için yapmayacağım şey yok. Madem kızınızı seviyorsunuz. Neden onu dövüyorsunuz." diyerek kendisini savundu.

Bu sözlerin ardından neye uğradığını şaşıran acılı aile ise "Kızımızı kaçırdı. Onu evden çıkarmıyor. Evine dön. O adamdan hayır gelmez." ifadelerini kullandı.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın