Dj Gezgin kimdir? Müge Anlı Dj Gezgin Mehmet Karahan olayı nedir?

Dj Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan'dan bir süredir haber alınamayınca, kardeşi Fatma Karadağ kardeşi Mehmet Karahan için Müge Anlı'nın programına başvurdu. Tüm Müge Anlı takipçileri ise Dj Gezgin kimdir? Müge Anlı Dj Gezgin Mehmet Karahan olayı nedir? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Fatma Karadağ programda sevgili olduğu kişi tarafından kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü iddia etmişti. Karahan'ın öldürüldüğü bölgede bir kafatası bulundu. İşte konu hakkında son gelişmeler...

Dj Gezgin kimdir" Müge Anlı Dj Gezgin Mehmet Karahan olayı nedir"

Manisa'da yaşayan Dj Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan, 4 yıl önce şüpheli bir şekilde kayboldu. Kardeşi Fatma Karadağ ise o günden bu yana kayıp olarak aranan kardeşi Mehmet Karahan için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Dj Gezgin kimdir? Müge Anlı Dj Gezgin Mehmet Karahan olayı nedir? gibi soruların yanıtları da yoğun bir şekilde arşatırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

DJ GEZGİN KİMDİR?

Manisa'da yaşayan Mehmet Karahan, 4 yıl önce şüpheli bir şekilde kayboldu. O günden bu yana kayıp olarak aranan kardeşi Mehmet Karahan ile ilgili 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvuran Fatma Karadağ, canlı yayında yaptığı açıklamalar ile izleyen herkesi şaşırttı.

Kardeşinin para mevzusu yüzünden dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, bunu yapan kişinin ise bir dönem birlikte yaşadığı eski sevgilisi Cemal Durmaz olduğunu belirtti.

Yaşanılanları "Kardeşimi öldürdükten sonra çiçekli pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Kokmasın diye her gün banyoda yıkadı. İçeriye de oda parfümü sıkıyordu. Beni bir süre evden dışarı gönderdi. O sırada kardeşimi halıya sarıp gömmüş." sözleriyle özetleyen Karadağ, o evde zorla tutulduğunu, korktuğu için bu gerçekle yaşamak zorunda olduğunu dile getirdi.

Fatma Karadağ'ın açıklamaları ardından flaş bir gelişme yaşandı. Programa bağlanan tanıklardan biri Mehmet Karahan'ın bulunduğu bölgede bir kafatası bulunduğunu söyledi. Kafatasının Mehmet Karahan'a ait olma ihtimali üzerinde duran yetkililer, olayın çözülmesi için harekete geçti.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın