Çevirmede dehşet anları... Trafik polisini ölüme sürükledi!

Çevirmede dehşet anları... Trafik polisini ölüme sürükledi! Denetimden kaçan sürücü, aracın camına tutunan polisi sürükleyerek yaraladı. Şoförün, CHP'de bir dönem il gençlik kolları başkan vekilliği yapan Bülent Sadıkoğlu olduğu öğrenildi.

Çevirmede dehşet anları... Trafik polisini ölüme sürükledi!

İzmit'te, önceki gün Ömer Türkçakal Bulvarı'nda uygulama yapan trafik polisleri 06 CHP 50 plakalı otomobili durdurdu. Ekipler, aracın İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi'nden hacizli yakalamalı olduğunu tespit ederek araca işlem yapmak istedi. Şoför bir anda gaza basarak kaçmaya çalışınca, polis Bedir Yıldız, otomobilin açık olan sol ön camına tutunarak aracı durdurmaya çalıştı. Asfaltta 30 metre sürüklenen Yıldız, ölümden döndü.

ESKİ CHP'Lİ BAŞKAN ÇIKTI

Emniyet güçleri, Yuvacık istikametine kaçan aracı Vezirçiftliği Mahallesi, Papatya Sokak'ta buldu. Sabah'ın haberine göre; araçta Türkiye Büyük Millet Meclisi araç giriş kartı bulundu. Araç sürücüsü Bülent Sadıkoğlu'nun CHP'de bir dönem ilçe gençlik kolları başkan yardımcılığı ve il gençlik kolları başkan vekilliği yaptığı öğrenildi. Otomobili terk ederek kaçan Sadıkoğlu ise her yerde aranıyor.

VALİDEN ZİYARET

Polis memuru Bedir Yıldız'ın sağ omuzunda kırık ve sağ dirseğinde çatlak olduğu tespit edildi. Yıldız'ı ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, "Mesleğe yeni başlamış bir evladımız neredeyse ölümden döndü" dedi.

  • trafik polisi
  • çevirme
  • emniyet güçleri
  • bülent sadıkoğlu
  • yaşam haberleri
Tüm Yaşam haberleri için tıklayın