Bir çakmak için ölüm tuzağı

İnternette tanıştığı kızla buluştuğu kafeteryada silahla vurularak öldürülen Fatih Barış Doğan'ın katili arkadaşı çıktı. Zanlının, bir çakmak için tartıştığı gencin Ebru Y.'yi kullanıp tuzağa düşürdüğü öğrenildi.

Bir çakmak için ölüm tuzağı

DHA

İstanbul Beyoğlu'nda Fatih Barış Doğan (23) ile bir süre önce sosyal medyada tanıştığı Ebru Y. (20), bir kafeteryada otururken içeri silahlı bir kişi girdi. Zanlı hiçbir şey söylemeden tabancasını Doğan'a doğrultup kurşun yağdırdı, sonra da kaçtı. Kanlar içinde kalan genç, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı ancak yine de kurtulamadı. Polisler katil zanlısının peşine düşerken, ifadesi alınan Ebru Y.'nin itirafları cinayeti çözdü.

Kafeteryaya giren saldırgan hiçbir şey demeden Ebru Y. ile oturan Doğan'a kurşun yağdırdı.

SAHTE HESAPLA FLÖRT!

Şüpheli kadın, aynı mahalleden arkadaşı Bekir Sıddık D.'nin kendisini telefonla aradığını ve Doğan'la dostluk kurup onu bir yerde randevuya çağırmasını istediğini söyledi. Ebru Y., açtığı sahte sosyal medya hesabından Barış Doğan'la konuşmaya başladığını ve 15 günün sonunda buluşmaya ikna ettiğini söyledi. Bunun üzerine şüpheli Bekir Sıddık D. yakalandı, cinayeti işlediği silah da ele geçirildi. Katil zanlısının 4 ay önce çakmak alıp verme yüzünden yaşanan tartışmanın ardından Doğan'ın öldürmek için plan yaptığı belirlendi.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın