Alışveriş yapan kadının telefonu cebinden böyle çalındı

Esenyurt'ta başına geleceklerden habersiz bir kadın markette alışveriş yapıyordu. Markete müşteri gibi giren hırsız ise kadının cebinden telefonunu böyle çaldı. İşte o görüntüler...

Alışveriş yapan kadının telefonu cebinden böyle çalındı

DHA

Esenyurt'ta, markette alışveriş yapan kadının cebinden telefonunun müşteri gibi giren kişi tarafından çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

DHA'da yer alan habere göre; olay, Esenyurt Fatih Mahallesi'nde bulunan markette yaşandı. Çocuğuyla beraber markete gelen bir kadın, alışverişini tamamladıktan sonra kasaya geldiğinde cep telefonunun olmadığını fark etti.

Durumu market yetkililerine bildiren kadın, işyeri çalışanları ile beraber güvenlik kamerasını inceledi. Görüntüler izlendikten sonra müşteri gibi markete giren bir kişinin, kadının cebinden telefonunu çaldığı ortaya çıktı.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan hırsızlık anının yansıdığı güvenlik kamera görüntülerinde, reyonundaki sebzelere bakıyormuş gibi yapan şüphelinin, arkasındaki kadının cebinden telefonu bir anda çaldığı görülüyor.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın