Azeri Fenomen Bayram Nurlu İstanbul'da

Azerbeycanın Huysuz virjini Bayram Nurlu İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sözlerine “Türkiye'yi çok sevdim” diyerek başlayan Bayram Nurlu pandemi döneminde çok sıkıldığı için yollar açılır açılmaz kardeş ülke Türkiye'ye geldiğini belirtti. Türklerin çok misafirperver olduğunu da sözlerine ekleyen Nurlu, “Baklavayı çok severim o yüzden çok gelirim buraya” dedi.

Azeri Fenomen Bayram Nurlu İstanbul'da

“PARAYI HİÇ KONUŞMAM”

Azerbaycan’ın en ünlü fenomeni olarak tanınan Bayram Nurlu, Türkiye’de bir reklam anlaşması yapmıştı. Çekimler için hazırlandığını ifade eden Nurlu, Türkiye’de ünlü olan bir Azeri ürününün reklamında yer alacağını açıkladı. Nurlu, bu reklam anlaşması için 2 milyon lira alacağı yönündeki iddialar sorulduğunda ise “Parayı hiç konuşmam” şeklinde cevap verdi.

Azeri fenomen Bayram Nurlu, muhabirlerin ‘Türk fenomenlerden takip ettiğiniz birileri var mı?’ diye sorması üzerine Kerimcan Durmaz’ı kastederek, “Kerimcan’ı tanırdım, Azerbaycan’da kuafördü. Orada Azeri küfürlerini öğrendi, Türkiye’de bilmezler” dedi ve ekledi: “Eskiden severdim cici tavırlarını ama sonra sahneye çıkarken onun bazı Azerice küfürlerini gördüm. Anlamazlar Türkiye’de ama hiç hoş bir şey değildi.”

“SAHTE TAKİPÇİM YOK”

Nurlu, sosyal medya hesabındaki izlenme oranlarının yüksekliği sorulunca, “Evet, çünkü bende sahte takipçi yoktur. Ben hiçbir zaman sahte şeyler yaptırmam.” şeklinde konuştu.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın