Cuma ve Ayasofya ikisi bir arada resimli mesajlar: Ayasofya Camii Cuma mesajları burada!

86 yıl aradan sonra bugün kılınacak cuma namazı ile birlikte ibadete açılacak olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne vatandaşlar akın ediyorlar. Camiye giden 11 noktada kurulan güvenlik noktalarında yoğunluk oluşturan vatandaşlar, bölgeye alınmayı bekliyor. Müslüman alemi tarafından büyük öneme sahip olan Ayasofya Camii açılışı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bu özel ve anlamlı günde vatandaşlar Ayasofya Camii ve Cuma mesajlarını birlikte araştırıyorlar.

Cuma ve Ayasofya ikisi bir arada resimli mesajlar: Ayasofya Camii Cuma mesajları burada!

Ayasofya-i Kebir Camii 86 yıl sonra bugün kılınacak cuma namazı ile birlikte yeniden ibadete açılacak. Günün ilk ışıklarıyla beraber çok sayıda vatandaş Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne gelerek, cuma namazı kılmak için arasta pazarı tarafındaki güvenlik kontrol noktasında ellerinde seccadelerle beklemeye başladılar. Bu özel ve anlamlı günde sevdiklerine cuma ve Ayasofya Camii ile ilgili mesajlar göndermek isteyenler resimli mesajları araştırmaya başladılar.

En güzel Ayasofya fotoğrafları ve resimleri burada!

AYASOFYA CAMİİ CUMA MESAJLARI BURADA!

Kilisenin çan sesiyle kapattığı Allah Yolu’nun tekbir sesleriyle açılması demek olan Ayasofya, bir daha kapanmamak üzere açılacaktır. / İhsan Şenocak

Sevinin Müslümanlar başlar secdede, Gözyaşları seccadede,Gönüller Kıblede.

Biletsiz girilir, abdestsiz girilmez!

Ayasofya ne demek? Ayasofya ne anlama geliyor?

Ayasofya neden ibadete kapandı? Ayasofya Cami ne zaman ve nasıl müze oldu?

Yeşil sancak ne anlama geliyor? Ayasofya Camii'ne asılan yeşil sancak nedir?

Ayasofya’yı kapalı tutmak, Yunanlıya ben yapamıyorum; sen gel de kendi hesabına aç! demekten farksızdır / Necip Fazıl

Ayasofya’nın kapatılması, Türk tarihine, mukaddesatına, ruhuna ihanetlerin en büyüğü şeklinde meydana gelmiştir. / Necip Fazıl

Ayasofya neden önemli? Ayasofya Camii tarihi ve önemi nedir?

Aziz İstanbul’un fethinin sembolü olan Ayasofya’ya çan takmak isteyenlere ateş ediniz !!! / Sultan Vahdettin

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Ayasofya Camii'ni kim inşa etti? Ayasofya Zoe mozaiği nedir?

Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

Ey Nefsim Şeytana Yem Olmakmı Yoksa Cennette Gül Olmakmı Niyetin, Bırak Yakamı Secde Edeyim Sen Huzura Er, Ben İmanla Öleyim. Hayırlı Cumalar.

Ya Rab... Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver... Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı cumalar.

En küçük iyiliği unutan, en büyüğünü de unutur. Rabbim bizi vefalı insanlarla karşılaştırsın. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar...

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

Ey benim güzel mevlam! Benim senden istedikIerimi değil; senin bende görmek istediklerini yaşat bana. Hayırlı Cumalar!

Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.

Ayasofya Camii'ne özel para basıldı! Ayasofya hatıra parası nasıl alınır?

Ayasofya Camii canlı yayını nereden izlenir? İşte canlı açılış izleme linki

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın