Anne karnında gasp bıçağı

Yolda yürürken para isteyen zorba tarafından karnından bıçaklanan 6.5 aylık hamile kadının bebeği, sezaryenle alındı. Ancak minik kalbi 5 gün direnebilen bebek hayatını kaybetti. Yaşam savaşını kazanan anne ise acı haberle yıkıldı.

Anne karnında gasp bıçağı

DHA

Kocaeli Gebze'de Türkmenistan uyruklu Kunduz İsmailova'yı (34) evine giderken 3 kişi takip etmeye başladı. 6.5 aylık hamile kadını Yeni Bağdat Caddesi'ndeki stadyumun bahçesinde durduran magandalar para istedi. Genç kadının "Param yok abi" dediği, elindeki 5-6 liralık bozuk parayı verdiği öğrenildi. Ancak parayı alan zorbalardan G.M. daha fazlasını istedi, sonra da hamile kadını karnından bıçakladı.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gebze'de bir özel hastaneye kaldırılan Kunduz İsmailova'nın bebeği, iç kanama nedeniyle sezaryenle alınarak kuvöze kondu. Ancak bebek, 5 gün sonra yaşam savaşını kaybetti. Olayın ardından polis tarafından yakalanan hafif zihinsel engelli G.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

100 LİRA İSTEDİ 'YOK' DEYİNCE SAPLADI

Bir uzman çavuşla evli olan ancak işlemler nedeniyle resmi nikahı bulunmayan İsmailova, olay gününü anlattı: "Saldırgan 'Beni evden attılar' deyip para istedi. Elimdeki bozuk paraları aldı. 100 lira daha istedi. Ben de 'yok' deyince bıçakladı, kaçtı. Arkadaşları da arkasından gitti."

Tedavisi süren kadının ablası Yıldız İsmailova, kardeşinin hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın