Almanya seyahat kısıtlaması kalktı mı? Almanya Türkiye seyahat kısıtlaması var mı?

Almanya'dan Türkiye'ye seyahat kısıtlaması kalkıyor. Koronavirüs salgını sebebiyle, Mart ayından itibaren dünyanın dört bir tarafındaki ülkeler birer birer sınırlarını kapattı. 1 Haziran tarihinde normalleşme sürecine başlayan ülkemiz gibi, diğer ülkeler de kademeli olarak bu süreci başlattı. Gelen son dakika haberlerine göre Berlin ve Ankara'daki temaslar sonuç verdi, Alman turistler Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın'a geliyor.

Almanya seyahat kısıtlaması kalktı mı" Almanya Türkiye seyahat kısıtlaması var mı"

Koronavirüs sebebi ile, Mart ayından itibaren dünyanın dört bir tarafındaki ülkeler birer birer sınırlarını kapattı. 1 Haziran tarihinde normalleşme sürecine başlayan ülkemiz gibi, diğer ülkeler de kademeli olarak bu süreci başlattı ve uluslararası uçuşlara izin vererek sınırlarını açmaya başladılar. Gelen son dakika haberlerine göre Berlin ve Ankara'daki temaslar sonuç verdi, Alman turistler Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın'a geliyor.

ALMANYA SEYAHAT KISITLAMASI KALKTI MI?

Koronavirüs salgınıyla birlikte birçok ülkeye seyahat yasağı ilan eden Almanya, Türkiye'yi liste dışı bırakıyor.

Berlin ve Ankara arasında uzun süredir devam eden görüşmelerin sonuç verdiği bildiriliyor. Buna göre, Alman turistler Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın'a tatile gelecek.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın