12 bin liraya aldığı aracını 90 bin liraya yeniledi: Aldığı haberle hayatını şokunu yaşadı

Bursa'da, bir fabrikada çalışan Ali Rıza Altunbay'ın (25) 12 bin liraya alıp, 90 bin TL harcayarak modifiye ettiği otomobil, yapılan teknik değişiklikler sebebiyle trafikten menedildi.

12 bin liraya aldığı aracını 90 bin liraya yeniledi: Aldığı haberle hayatını şokunu yaşadı

İnegöl'de, bir fabrikada asgari ücretle çalışan Ali Rıza Altunbay, 12 bin liraya aldığı Şahin marka aracını baştan aşağıya yeniledi.

"12 BİN LİRAYA ALDIM, 90 BİN LİRA HARCADIM"

DHA'ya konuşan Altunbay, ses sisteminden jantlarına kadar en ince ayrıntısını yenilediği aracıyla ilgili şunları söyledi:

Aracımı motor kısmından tutun, boyasına kadar yeniledim. 40 bin TL değerinde ses sistemi monte ettirdim. 12 bin TL´ye almıştım aracımı. Şu ana kadar 90 bin TL harcama yaptım. Gönlümde değeri paha biçilmez ama 100 bin TL´nin üzerindedir. Satmayı düşünmüyorum. Sabahlara kadar aracımın başında durduğum zamanlar oldu.

OTOMOBİL TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ali Rıza Altunbay’ın 90 bin TL’ye modifiye ettiği otomobili için inceleme başlattı.

İncelemenin ardından araçtaki teknik değişikliklerin ruhsata işletilmesi için Altunbay’a 7 gün süre verilerek, 132 TL ceza kesildi. Bu süre içinde Altunbay’ın otomobilde yapılan teknik değişiklikleri araç tescilini yapan kuruluşa bildirmemesinden dolayı, otomobil trafikten menedildi.

Tüm Yaşam haberleri için tıklayın