Yakamoz s245 ne zaman, hangi gün çıkacak? Netflix Yakamoz S-245 ilk bölümü hangi tarihte yayınlanacak?

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Yakamoz S-245 dizisi için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı setten bir görsel paylaşılmış ve sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Peki, Yakamoz s245 ne zaman çıkacak? Yakamoz S-245 yayınlandı mı?

Yakamoz s245 ne zaman, hangi gün çıkacak" Netflix Yakamoz S-245 ilk bölümü hangi tarihte yayınlanacak"

Büyük bir heyecanla beklenen Yakamoz s245 dizisi için geri sayım başladı. Netflix'in The Nighht evreninde geçecek Yakamoz S-245 dizisinde başrolleri yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci paylaşacak. Peki, Yakamoz s245 ne zaman çıkacak? İşte yayın tarihi...

YAKAMOZ S245 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı yakamoz s-245 dizisi 20 Nisan 2022 tarihinde çıkacak. Büyük bir heyecanla beklenen dizi Netflix'in popüler dizisi Into The Night'ın evreninde geçecek. Dizinin yönetmenliğini Tolga Karaçelik, senaristliğini ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Jerry Hoffmann, Ece Çeşmioğlu, Ecem Uzun, Ertan Saban, Alper Saldıran, Selçuk Yöntem, Hakan Salınmış, Onur Ünsal ve Serkan Uzuner gibi isimler bulunuyor.

  • yakamoz s245
  • netflix
  • kıvanç tatlıtuğ
  • özge özpirinçci
Tüm Trend haberleri için tıklayın