Tüyler ürperten cinayette sır detay: Hakkınızı helal edin... Türkiye bu cinayeti konuşmuştu

Türkiye'nin konuştuğu cinayette yeni tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı. Oktay Dönmez tarafından öldürülen Dilara Yıldız'ın kardeşinin polisleri arayıp, 'Avukat ablamın eski nişanlısı mal varlığını alabilmek için ablamı rehin almış. Kafasına silah dayıyor olabilir. Rahat konuşamıyor, şifreli konuştu. Hakkınızı helal edin dedi ve kapattı' dediği kaydedildi.

Tüyler ürperten cinayette sır detay: Hakkınızı helal edin... Türkiye bu cinayeti konuşmuştu

Sabah

Oktay Dönmez tarafından öldürülen Dilara Yıldız'ın adeta başına gelecekleri hissedip kurtulmak için umut ışığı aradığı belirlendi.

"BENİ KURTARIN" DERCESİNE BAKTI

Olay yerinde bulunan arkadaşları ise dehşet dakikalarını anlattı. Restorana gittiklerinde Dilara Yıldız'ın kendilerine "kurtarın beni" dercesine baktığını söyleyerek, Yıldız'ın telefonda polisle konuştuğunu anladığında Dönmez'in "Beni mi şikayet ettin, sıkıntı yok de" diyerek telefonu kapattırdığını anlattı.

Polisler geldiğinde "Sen bittin, öldüreceğim seni" dedikten sonra da tetiği çektiğini kaydetti.

Kahreden olay yaşanmadan önce genç kadının yan masada bulunan arkadaşına da kısık sesle, "10 gündür evimde kalıyormuş. Evde 10 el ateş etti, beni bırakma. Polislere söyle temkinli gelsinler. Üzerinde silah var, ağzında kurşun var" dediği de yürek yakan detaylar arasında yer aldı.

ÇİLİNGİRE BİNBİR YALAN

Oktay Dönmez'in genç kadının evine nasıl girebildiği de soruşturma kapsamında ortaya çıktı. Dönmez çilingiri arayıp asker olduğunu söyleyerek anahtarını birliğinde unuttuğunu anlattı.

Kapıyı açtırmak istediğini ancak göbeği değiştirmeyeceğini, anahtarının bir gün sonra birliğinden geleceğini belirtti. Çilingir, "Düzgün giyimli ve düzgün konuşan biriydi. Site de güvenlikli olduğu için kendisine güvenerek kapıyı açtım" dedi.

EVDE KORKUNÇ DETAYLAR

Dilara Yıldız'ın evinde yapılan inceleme de dehşetin boyutunu gözler önüne serdi. Evde iki mermi, kelepçe ve Oktay Dönmez adına kayıtlı, ödeyecek kısmında Dilara Yıldız yazılı toplamda 95 bin dolarlık senetler ile 2 adet boş senedin olduğu öğrenildi.

MESAJLARDAKİ FERYAT

Oktay Dönmez'in genç avukata attığı mesajlara da ulaşıldı. "Gerekirse yanında kim varsa onları da alacağım, günlerin sayılı, mermiyi gözünden sokup beyninden çıkaracağım, celladım de bana" gibi birçok kez korkunç şekilde tehdit ettiği ortaya çıktı.

Tabanca ve avcunda mermi dolu bir fotoğrafı da eski nişanlısına gönderdiği belirlenen adama genç kadının, "Beni dolandıramadın diye hırs yaptın anlıyorum. Fuhuşa aracılık yapıp iğrenç bir hayat sürüyorsun diye bıraktım. Hiç kimse beni tehdit edemez. İnsan gibi bitsin, yüz yüze bakacak hal kalsın, yazma artık bana" şeklinde sözlerle kurtulmaya çalıştığı gözler önüne serildi.

TELEFONDAKİ KORKUNÇ ARAMALAR

Öte yandan Oktay Dönmez'in telefonunda yapılan incelemede yaptığı aramalar dikkat çekti. Cani adamın "Kişinin konumunu bulma, 7,65 mm suikast silahı mı, infaz videosu, kafaya silah dayama, anadolu adliyesi hakim listesi, anadolu adliyesi yemek katı" gibi aramalar yaptığı ortaya çıktı.

Bu aramalar için savcılık, "Canavarca hisle öldürmeyi planladı" ifadesini kullandı. Oktay Dönmez'in Dilara Yıldız'ı takıntı haline getirdiğini belirten savcılık "Yemek yemek istediğini belirterek şüpheliyi kalabalık ortama çekip can güvenliğini sağlamaya çalıştı. Öldürmesinin nedeni iddia edildiği gibi alacak verecek meselesi değil, kendisinden ayrılmasını hazmedemedi" dedi.

SAVCILIKTAN YÜREK YAKAN TESPİTLER

Genç avukatın zarar görmemek için büyük çaba sarf ettiğine de dikkat çeken savcılık, "Sadece şüpheliden ayrılmak istedi. Şüpheli kabullenmediği için çok büyük bir kin güttü. Acı çekmesinden zevk almak için öldürdü. Şüphelinin tehlikeliliği ve kötülüğü ortada. Hiçbir suçu ve günahı bulunmayan bir kadını tabancanın tüm mermilerini kafasına boşaltarak öldürdü" ifadelerini kullandı.

"Canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürme", "silahla yağmaya teşebbüs", "konut dokunulmazlığını ihlal etme", "hürriyetinden yoksun kılma", "ruhsatsız silah bulundurma" ve "silahla tehdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 36 yıl 3 aya kadar hapsi istenen Oktay Dönmez önümüzdeki günlerde Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Avukat Dilara Yıldız'ın öldürülme anı ortaya çıktı

Dilara Yıldız cinayetiyle ilgili savcılıktan yeni hamle! Telefon kayıtları incelenecek

Genç avukatın ölümüyle ilgili korkunç ayrıntı: Deli taklidi yapıyor

Genç avukatın feci sonu! Katilin gönderdiği mesajlar kan dondurdu

  • dilara yıldızın ölümü yeni detay
  • Oktay Dönmez son durum
  • dilara yıldız cinayeti son dakika
Tüm Trend haberleri için tıklayın