Spotify'da 3 ay ücretsiz Premium abonelik dönemi başladı

Dünyanın en çok kullanılan müzik ve podcast servisi Spotify kullanıcılara 3 ay boyunca ücretsiz Premium abonelik fırsatını başlattı. Son açıklanan verilerle birlikte toplam 430 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan Spotify, yeni kapmanyası kapsamında daha önce Premium abonesi olmayan kişilere 3 ay ücretsiz kullanım sunacak.

Spotify'da 3 ay ücretsiz Premium abonelik dönemi başladı

Çevrimiçi müzik ve podcast platformu Spotify kullanıcıları Premium aboneliğe teşvik etmek amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Dünya üzerinde 180 milyona yakın Premium abone sayısına ulaşan Spotify 3 ay ücretsiz abonelik kampanyası ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Daha önce hiç Premium abonesi olmayan kişiler bu kampanyadan faydalanabilecek.

3 AY ÜCRETSİZ PREMİUM ABONELİK FIRSATI

Spotify, daha önce Premium abonesi olmayan kişilere 3 ay ücretsiz kampanyası başlattı. Buna göre ilk kez Spotify Premium aboneliği satın alan kişiler 3 ay boyunca para ödemeyecek. Yani ücretsiz deneme süresini 1 aydan 3 aya çıkarılmış olacak. Spotify'ın bireysel olarak en düşük fiyatı 20,99 TL'den başlıyor.

Spotify'ın kampanyası, Duo ve Aile paketleri için 1 ay süreyle geçerli. Buna göre; aynı evde yaşayan 2 kişi için oluşturulan Duo paket, 1 aylık ücretsiz deneme sürecinden sonra 27,99 TL karşılığında kullanılacak. 6'ya kadar hesap oluşturulabilen Aile paketi ise 1 ay ücretsiz deneme sürecinden sonra aylık 34,99 TL karşılığında faturalandırılacak.

İsveçli dijital müzik ve podcast dinleme platformu Spotify, geçtiğimiz aylarda 2022'in ilk çeyreğine ait verilerini yayınlamış ve 433 milyon kullanıcı sayısına ulaştığını açıklamıştı. Şirketin ücretli abone sayısı ise 188 milyon seviyesinde.

  • spotify
  • spotify premium
  • spotify 3 ay ücretsiz
Tüm Trend haberleri için tıklayın