Soner Arıca'nın boynundaki kolye ne anlama geliyor? Canlı yayında açıkladı!

Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Soner Arıca 2. Sayfa programına konuk oldu. 90 yıllarda popüler şarkılara imza atan Arıca 'Kamyon' isimli yeni şarkısı ile müzik dünyasına geri döndü. Arıca'nın programda taktığı kolye ise merak konusu. Sosyal medyadaki kullanıcılar Arıca'nın kolyenin ne anlama geldiğini açıkladı.

Soner Arıca'nın boynundaki kolye ne anlama geliyor" Canlı yayında açıkladı!

90 yıllara damgasını vuran sanatçı Soner Arıca gündüz kuşağında yer alan magazin programı 2. Sayfa'nın konuğu oldu. Fit ve genç görüntüsünden bir şey kaybetmediği görülen Soner Arıca son dönemde yaptığı açıklamalarla magazin gündeminin konuşulan ismi oldu. Arıca'nın programda taktığı kolye sosyal medyada gündem oldu.

"HES KODUNU BOYNUNA ASMIŞ"

2. Sayfa programına konuk olan Soner Arıca'nın boynunda taşıdığı kolye dikkatlerden kaçmadı. Bir barkod görünümünde olan kolye sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken ünlü sanatçı neden kolyeyi taşıdığını açıkladı.

"GERÇEKTEN ÇOK RAHAT OLUYOR"

Soner Arıca, kolye olarak boynunda taşıdığı HES kodu ile ilgili "Gerçekten çok rahat oluyor, öneririm; ama dileğim bir an önce virüsten kurtulmamız" dedi.

Tüm Trend haberleri için tıklayın