Sinan Akçıl, eşini aldattı mı? Burcu Kıratlı detaylarıyla anlattı

İkinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın boşanacağı haberleri gündeme geldi. Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl'ın kendisini aldattığı ve boşanacakları yönünde çıkan haberlere yanıt verdi.

Sinan Akçıl, eşini aldattı mı" Burcu Kıratlı detaylarıyla anlattı

2019 yılında boşanan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı çifti 2021'de ikinci kez nikah masasına oturdu. Ancak çift evliliklerinin birinci yılı dolmadan yeniden boşanma kararı aldı.

Sinan Akçıl, konuyla ilgili "Şu anda evlilik çıkmazındayız. Her gün konuşup, çözmeye çalışıyoruz. İkinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent'teki büyük daireyi Burcu'ya bıraktım, ayrı bir yere geçtim. Ne karar alırız bilmiyorum. Boşanma da olabilir, aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu iki kez âşık olduğum, ikinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın. Bendeki yeri tartışılmaz" demişti.

Kenan Erçetingöz de Burcu Kıratlı'nın üzüldüğüne dikkat çekerek "Doğum günümde Sinan'ı çağırdım ama kendisinin çekimi varmış, gelmedi. Bakalım yakında çıkar bu işin aslı. Şu kız üzülmesin artık, üzmesinler kızımı" şeklinde konuştu.

BURCU KIRATLI'DAN İHANET VE BOŞANMA AÇIKLAMASI

Sinan Akçıl'a boşanma davası açtığı iddia edilen Burcu Kıratlı, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Burcu Kıratlı, "Boşanacağınız haberleri doğru mu? Araya üçüncü şahıslar mı girdi? Yoksa bir ihanet mi var?" sorusuna yanıt verdi.

Tüm Trend haberleri için tıklayın