Sihirli Annem'in Periliçe'si Ayşen İnci'den şaşırtan itiraf! Ünlü oyuncu açıklamalarıyla gündem oldu

Sihirli Annem'in Periliçe'si Ayşen İnci bir döneme damga vuran fenomen dizi Sihirli Annem ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Periliçe karakteri ile rol alan oyuncudan yıllar sonra gelen itiraflar sosyal medyaya damga vurdu.

Sihirli Annem'in Periliçe'si Ayşen İnci'den şaşırtan itiraf! Ünlü oyuncu açıklamalarıyla gündem oldu

Sabah

Sihirli Annem dizisinde Periliçe rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Ayşen İnci, konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. "Tiyatrodan gelen bir alışkanlık var. 1.5 ay prova yapıp, en iyisi olana kadar çabalıyoruz. Dizilerde özellikle hiç böyle bir şansımız yok." sözleriyle kendisini seyrederken çok zevk almadığını belirten Ayşen İnci'nin bu sözleri magazin gündemine damga vurdu.

Sabah'ta yer alan habere göre, uzun yıllar 'Sihirli Annem' dizisinde 'Periliçe' karakterini canlandıran usta oyuncu Ayşen İnci, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayşen İnci, yıllar sonra 'Sihirli Annem' dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu. Ayşen İnci'nin sözleri magazin gündemine damga vurdu.

Kendisini seyrederken çok zevk almadığını belirten Ayşen İnci, "Tiyatrodan gelen bir alışkanlık var. 1.5 ay prova yapıp, en iyisi olana kadar çabalıyoruz. Dizilerde özellikle hiç böyle bir şansımız yok. Gündüz çekiyorsun, akşam ezberliyorsun, ertesi gün çekiyorsun. Zamanla yarışıyoruz. Ben daha iyi oynayabileceğimi biliyorum ama böyle bir şey yok. Zaman sadece sıkı bir ezber yapmaya yetiyor. Seyrederken de 'ben bunu daha iyi oynardım' diyorum. Öyle kendine çok aşık bir oyuncu değilim" dedi.

"YOLDA YÜRÜYEMEZ HALE GELDİM"

Uzun yıllar 'Sihirli Annem' dizisinde 'Periliçe' karakterini canlandıran oyuncu, "Aradılar 'Bir rol var, inanılmaz yakışacaksın. Gökte uçuyorsun, sihir yapıyorsun. Biri insanken köpek oluyor' dediler. 'Ne kadar saçma sapan bir iş' diyorum ama kıramadım. İçimden de 'Nasıl olsa kimse izlemiyordur' diyorum. O arada benim oyunum var. Hiçbir şekilde televizyon izleyemiyorum, sürekli tiyatrodayım. 'Neyse kırmayayım nasıl olsa kimse izlemiyordur' dedim. Ondan sonra yolda yürüyemez hale geldim. İyi ki de oynamışım. Kucağında çocuk var, 'Ben sizle büyüdüm' diyor. Müthiş bir şey" ifadelerini kullandı.

"ERKEKLER ÇOK ŞANSLI"

Belli bir yaşa gelmiş oyunculara yeterince rol verilmediğini dila getiren sanatçı, "Hele ki hanımlara rol verilmiyor, erkekler çok şanslı. Yaşını başını almış, torunu yaşındaki hanımlarla oynayabiliyorlar, sevgili oynayabiliyorlar. Kadının hiç öyle bir şansı yok. Klasik anneanne, babaanne rollerine, derinliği olmayan roller. Elbette ki ben anneanne babaanne oynayacağım, ben bunu kabulleniyorum. Ama hiç olmazsa o rollerin derinliği olsun. Bu yüzden Helen Miller'ı kıskanıyorum, Judi Dench'i kıskanıyorum. Bu yaşlarında bile bu kadar güzel roller oynuyorlar. Niye biz oynayamıyoruz? Bu kadar deneyimimiz var. Senaryolar yazılsın. Ne kadar yetenekli oyuncularımız var" şeklinde konuştu.

"BAZILARI KENDİNE GELEMİYORLAR"

Canlandırdığı karakterleri evine gelen misafiri gibi kabul ettiğini ifade eden Ayşen İnci, "Oynadığım her karakteri benim hayal dünyama, ruhuma, bedenime konuk gelen misafirler gibi görüyorum. O yüzden bu işler bitince çok fazla etkisinde kalmam. Bazıları kendilerine gelemiyorlar, böyle bir şey yok! Onlar bana konuk geliyorlar, sonra başka konuklar. Benim için orada önemli olan değişik konukların gelmesi. Böylece farklı duygular deneyimleyeyim, onlardan başka şeyler öğreneyim. Hep aynı şey geldiği zaman olmuyor, tekrar olmasın istiyorum ama tekrardan da kaçamıyorum" yorumunda bulundu.

  • sihirli annem dizi
  • sihirli annem periliçe
  • periliçe
  • ayşen inci
  • yıllar sonra gelen itiraf
  • gündem oldu
  • magazin
Tüm Trend haberleri için tıklayın