Renault Toros yollara yeniden dönüyor... Bu haber piyasaları alt üst edecek!

Dev markalar geçmişte rağbet gören modellerini yeniden piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 90'lı yıllara damgasını vuran Renault Toros'un 2022 modeli satışa sunulacak.

Renault Toros yollara yeniden dönüyor... Bu haber piyasaları alt üst edecek!

Dünya markaları geçmişte talep gören modelleri için hazırlığa başladı. Fiat Tofaş'ın yeni modelinin piyasaya sürüleceği haberlerinin yayılmasıyla araba piyasaları çalkalanmıştı. Renault, Tofaş Şahin haberlerini de geride bırakacak adıma imza atmaya hazırlanıyor.

F5Haber'in aktardığına göre, 1990 – 2000 yılları arasında ülkemizde bir hayli popüler olan Renault Toros yeniden geri geliyor. En büyük rakibi Tofaş Şahin'in ardından atılan bir hamle otomobil piyasasındaki tüm dengeleri değiştirecek.

Bir dönemin en çok satılan ve artık efsane bir klasik model olan Renault Toros, yine bir dönemin en önemli markası olan Tofaş Şahin ile yarışır hale gelmişti.

Otomobil piyasasını yakından takip edenlerin de bildiği gibi Renault 5 elektrikli versiyonuyla ortaya çıkmıştı. Yalnız modelin şuadan tasarım aşamasında olduğu ve şu an için satışa hazır hale gelmediği biliniyor.

Son dönemde bir döneme damgasını vuran Kuş serisinin en çok tercih edilen Tofaş Şahin'in yeniden ortaya çıkacağına dair söylentiler ortaya atılmıştı. Tofaş bu konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmamış olsa bile herkes merak içerisinde beklemeye başladı.

Şu sıralar kulislerde dev markaların eskiden bu yana rağbet gören modellerini revize ederek uygun fiyata yeniden satışa çıkarılacağı konuşulmaya başlandı.

Tofaş'ın kuş serisinin en büyük rakibi olarak gösterilen efsane model Renault Toros için ortaya çıkan yeni bir haber sonrası herkesi merak sarmış durumda.

Renault, Toros modelini Avrupa'da 12 ismiyle satışa sunarken, Türkiye'de Şahin, Doğan ve Kartal'a rakip olabilmek için Toros ismini kullandığı herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Renault Toros'un 2022'de yenilenerek tekrardan satışa sunulacağı konuşulurken Türkiye'ye de geleceği iddialar arasında.

Yani Renault Toros revize edilmiş haliyle iddialara göre elektrikli olacak bir şekilde satışa çıktığı andan itibaren ülkemizde de satışa çıkacağı konuşulmaya başlandı.

Daha öncede Renault eski modellerini revize ederek elektrikli bir model ile satışa çıkardığı herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Renault Toros'un da elektrikli bir formda karşımıza çıkması halinde fiyatı merak edilir hale geldi.

Efsane modelin ülkemizde satışa sunulması halinde 200-300 bin TL gibi bir rakama satılacağı da bir diğer iddialar arasında.

Tüm Trend haberleri için tıklayın