Ramazanda toplu taşıma sefer saatleri 2022: Ramazanda Marmaray, İETT saat kaça kadar çalışacak?

Ramazan ayı geldi çattı. Vatandaşlar ibadetlerini yerine getirirken iftar sonrası dışarı çıkmak istiyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ramazan ayı boyunca Marmaray sefer saatlerinin değiştiğini duyurdu. Peki, Ramazanda Marmaray, İETT saat kaça kadar çalışacak? İşte Ramazanda toplu taşıma sefer saatleri 2022!

Ramazanda toplu taşıma sefer saatleri 2022: Ramazanda Marmaray, İETT saat kaça kadar çalışacak"

Ramazanda toplu taşıma sefer saatleri araştırılıyor. 11 ayın sultanı Ramazan nihayet geldi. Vatandaşlar oruç ibadetlerini yerine getiriyor. Diğer yandan da akşam dışarı çıkmak isteyenler Ramazanda Marmaray, İETT saat kaça kadar çalışacak? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilenler...

RAMAZANDA MARMARAY, İETT SAAT KAÇA KADAR ÇALIŞACAK?

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray seferlerinin saatlerinin Ramazan ayı boyunca cuma ve cumartesi günleri saat 02.00'ye kadar yapılacağını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Marmaray seferleri Ramazan ayı boyunca cuma ve cumartesi günleri gece saat 02:00'ye kadar uzatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

METRO VE TRAMVAY SAATLERİ DE UZATILDI

Önceki gün alınan kararla metro, tramvay, otobüs ve deniz taksisi seferlerinin saatlerinde de değişikliğe gidildi.

Buna göre; Metro İstanbul'un M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M9 metro seferleri ile T1, T4, T5 tramvay ve F1 füniküler hattı seferleri de Ramazan ayı boyunca 02.00'ye kadar uzatıldı.

Ramazan ayı etkinliklerinin yapıldığı Yenikapı, Maltepe ve Eyüpsultan'a seferleri artırılırken, otobüslerin gece hatları ile metrobüs ve deniz taksilerinin sabaha kadar hizmet vermesi kararı alındı.

Tüm Trend haberleri için tıklayın