Rahatlatan en popüler 5 bitki çayı! Baş ağrısı ve uykusuzluğa birebir

Aromaterapide çok popüler olan ve yatıştırıcı etkiye sahip bitki çayları rahatlamak isteyenler tarafından çokça tercih ediliyor. Peki, en popüler bitki çayları hangileri? Doğal içeceklerle sakinleşmek isteyenlerin başvurduğu bitki çayları neler sorusu merak ediliyor. İşte stresten kaynaklanan baş ağrılarına ve uykusuzluğa büyük fayda sağlayan sakinleştirici 5 bitki çayı haberin detaylarında...

Rahatlatan en popüler 5 bitki çayı! Baş ağrısı ve uykusuzluğa birebir

Ensonhaber

Stresin artması ve sürekli olması halinde sindirim, sinir sistemi, solunum, kalp ve damar ve bağışıklık sistemi etkilenir, genel sağlık bozulur. Bu gibi durumlarda çaylar en iyi yardımcılarınızdan biri olabilir.

Ensonhaber'de yer alan habere göre, doğal bitki çaylarıyla sakinleşmek mümkün.

Korku, panik ve depresyona elveda! Sakin kalmak için en etkili 5 ipucu

İşte stresi atacak ve kısa sürede rahatlama sağlayacak en popüler 5 bitki çayı...

1- NANE ÇAYI

Nane çayı yatmadan önce vücudu sakinleştirir ve daha kolay uykuya dalmanıza yardımcı olur. Stresten kaynaklanan baş ağrılarını ve mide rahatsızlıklarını azaltır. Nane ilaç, kozmetik ve gıda endüstrilerinde kullanılır.

Feridun Kunak'ın önerdiği bitkisel kür! Taş gibi kemikler için bunu tüketin...

2- PAPATYA ÇAYI

Sık sık stres altındaysanız, papatyanın muhteşem etkilerine dönmenin tam zamanı. Bu bitki uzun zamandır rahatlatıcı, sakinleştirici bir ürün olarak biliniyor. Papatya, anksiyete ilaçlarıyla beynin aynı kısımlarını etkileyen maddeler içerir.

Yaza fit girmek için Ender Saraç'tan zayıflatan tarif! İştah kapatıyor, tok tutuyor... Sadece 3 malzemeyle

3- LAVANTA ÇAYI

Lavanta çok yatıştırıcı bir etkiye sahiptir ve aromaterapide çok popülerdir. Eski çağlardan beri sakinleştirici olarak kullanılmaktadır. Lavanta çayı doğal bir yatıştırıcı olarak bilinir. Bir iki çay kaşığı kuru lavanta çiçeği kullanarak çay yapabilirsiniz.

İğne ipliğe döndürüyor... En kolay zayıflatan 3 detoks tarifi! Her derde deva

4- KEDİ OTU ÇAYI

Bitkinin içindeki aktif maddeler sakinleştirici etkiye sahiptir ve stres, üzüntü, korku ve kaygıyı hafifletmeye yardımcı olacak son derece önemli doğal bir çaredir.

Hızlı zayıflatıyor! Kilo verdiren şifa kaynağı 5 bitki çayı

5- IHLAMUR ÇAYI

Ihlamur, sakinleştirici etkisi olduğu için doğal bir yatıştırıcı olarak bilinir. Ihlamur sinirlilik, baş ağrısı ve uykusuzluğa karşı yardımcı olur. Hamileyseniz tüketmeden önce bir doktora danışın.

  • bitki çayları
  • ıhlamur çayı
  • nane çayı
  • kedi otu çayı
  • lavanta çayı
  • papatya çayı
  • sakinleştirici çaylar
  • rahatlatan çaylar
  • strese iyi gelen çay
  • sağlık
Tüm Trend haberleri için tıklayın