Netflix'in Terzi dizisini reddetmişti! Ama yeni projesi daha çok ses getirecek!

Başarılı oyuncu Esra Bilgiç, son dönemde yıldızı parlayan oyuncular arasında yer alıyor. Ramo dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan isim, son olarak Kanunsuz Topraklar'da başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkmıştı.

Netflix'in Terzi dizisini reddetmişti! Ama yeni projesi daha çok ses getirecek!

Ekranların sevilen yüzleri arasında bulunan Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar dizisinin final yapmasının ardından yeni projeleri ile gündeme geliyor. Bilgiç'in, Netflix'te yayınlanacak olan Terzi dizisinde Esvet'e hayat vermesi bekleniyordu.

Televizyongazetesi.com'da yer alan habere göre, Esra Bilgiç, yapım şirketiyle yaşadığı gerilimin ardından Terzi dizisinde ayrılma kararı aldı. Esra Bilgiç bu dizide başroldeki Çağatay Ulusoy'un canlandıracağı Peyami karakterinin aşık olduğu Esvet'e hayat verecekti.

Esra Bilgiç, 14 Haziran'da Türkiye'deki yayınına başlayacak olan dijital yayın platformu Disney Plus için çekilecek Atatürk dizisiyle anlaştı. Esra Bilgiç'ten canlandıracağı karakterle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Lanistan Medya tarafından çekilecek olan ve cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023'de yayınlanacak dizinin çekimlerine yakında başlanacak. Dizide Mustafa Kemal Atatürk'ü Aras Bulut İynemli canlandıracak.

Dizinin oyuncu kadrosu da iyice oluşmaya başladı. Dizide Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım karakterini Songül Öden, babası Ali Rıza Efendi'yi ise Mehmet Günsür canlandıracak. Soyadını bizzat Atatürk'ün verdiği Türkiye Eski Büyük Millet Meclisi Başkanı Ali Fethi Okyar'a da Bertan Asllani hayat verecek. Sarp Akkaya da İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin önde gelen liderlerinden Enver Paşa'ya hayat verecek.

Dizide Harry Potter'da rol alan dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson da yer alacak. Watson'un canlandıracağı rolün ne olacağı hakkında hala bir açıklama yapılmadı. Altışar bölümden iki sezon olarak çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenecek

Yeşilçam'ın gözde filmleri arasında! Şimdi dizi olacak...

Yasak Elma'da başrol diziden ayrılıyor! Sezon finali öncesi izleyici büyük şok yaşayacak!

Tüm Trend haberleri için tıklayın